Buro Kick KindercoachingTerug naar het overzicht

Buro Kick is er voor kinderen van 4 t/m 13 jaar oud die niet lekker in hun vel zitten.

VOOR KINDEREN

De kindertherapeut en kindercoach is er voor ieder kind dat niet lekker in zijn/haar vel zit. Kinderen kunnen ergens boos over of bang voor zijn. Kinderen kunnen slecht slapen of vaak buikpijn hebben, concentratie- of leerproblemen op school hebben of lichamelijke klachten zonder medische oorzaak.

Wat hieraan ten grondslag ligt, is niet altijd duidelijk voor kinderen en ouders. Door naar het verhaal van het kind te luisteren in combinatie met spelelementen komt de oorzaak vaak al snel aan het licht. Ook het verhaal van de ouders, de levensloop van het kind, verliesmomenten, kwaliteiten van het kind en het uiteindelijke doel zijn belangrijke elementen in het traject.

VOOR OUDERS

Iedere ouder maak zich wel eens zorgen over zijn/haar kind. Soms kunnen de zorgen zo groot zijn dat hulp wenselijk is.

Buro Kick maakt gebruik van verschillende methodieken om de oorzaak van de zorgen boven tafel te krijgen. Goed luisteren maakt daarbij het verschil. Ik kijk graag samen met u naar de situatie. Immers, de beste hulp voor een kind ligt in de liefdevolle relatie met zijn/haar ouders. Soms volstaat één sessie al, soms zijn er meerdere sessies nodig, afhankelijk van hoe complex een situatie is.

Heeft u dus vragen of zit u ergens mee, schroom dan niet om contact op te nemen met Buro Kick.

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof clubjespagina!

Buro Kick, Kindertherapie & Coaching

Sint Nicolaasgilde 9
8253 KM Dronten
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Showavond Horses on Stage

Showavond Horses on Stage

Op 24 mei organiseert het Almeersch Hippisch Centrum samen met Media Horses International een spectaculaire paardenshow voor alle leeftijden. Je kunt zelfs op de foto met de beroemde filmpaarden Silverstar en Whitestar!

Haal snel je tickets