English Lessons AlmereTerug naar het overzicht

Engelse lessen op alle niveaus voor kinderen vanaf 2 jaar bij deze talenschool in Almere!
Je ontkomt er bijna niet meer aan: overal wordt wel Engels gesproken! Wil je dat jouw kind ook goed Engels leert? Neem dan eens een kijkje bij de taalprograma's van Aditya en Pauline bij English Lessons Almere!

Zij bieden Engelse lessen aan voor alle niveaus en leeftijden: 2 tot 4 jaar, 4 tot 7 jaar of 8 tot 12 jaar. Ook doen ze leuke naschoolse activiteiten en zelfs Summer Camps.

Ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: wil je dat je kind naast zijn talenknobbel ook nog andere talenten ontwikkeld? Kidsproof Flevoland heeft ook alle leuke clubjes in de regio op een rijtje gezet!

English Lessons Almere

Parkwijklaan 160
1326DV Almere
Openingstijden De lessen hebben allemaal verschillende tijden, kijk voor specifieke info op de website! Prijs Kijk voor meer info over de kosten op de website van English Lessons Almere Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Buitenlol

Festival Buitenlol

Stad & Natuur organiseert op zondagmiddag 21 april het festival Buitenlol op Stadslandgoed de Kemphaan! Het belooft een middag vol buitenplezier te worden. Vol met toffe activiteiten voor kids zoals Geurmemory, Silent Disco en nog veel meer! Kom je ook gezellig langs?
Gratis toegankelijk