Het HersenhuisTerug naar het overzicht

Breng een bezoekje aan Het Huis Dat Met Je Hersenen Speelt!
Een Huis Dat Met Je Hersenen Speelt, kan dat? Aan de hand van leuke ervaringen zul je zien dat het heel makkelijk is! De ervaringen zijn laagdrempelig en leuk voor jong en oud: verliefd worden, gillen van angst, lekker knuffelen met een robot en zoveel mogelijk vogeltjes vangen door niet te denken.

Favoriet bij ons is de hoogte-experience waarbij je zult ontdekken dat je niet van een plank durft te stappen die maar 5 cm dik is én dat emoties veel belangrijker zijn bij het nemen van beslissingen dan je denkt. Ook kun je bijvoorbeeld heerlijk relaxen met de VR meditatie bril. En er is nog veeeeel meer te ontdekken in dit GAVE huis dat met je hersenen speelt. 

Wil je gelijk langskomen? Reserveer dan via de roze websitebutton voor je bezoek van dinsdag t/m zaterdag. Het Hersenhuis is alleen op afspraak open speciaal voor jou.

Hersenhuis

Grote Kerkstraat 22a
8911 EC Leeuwarden
Openingstijden reserveren is verplicht en kan via de roze websitebutton voor dinsdag t/m zaterdag Prijs Kinderen tot 12 jaar € 10,00
vanaf 12 jaar € 15,00
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips?

Schrijf je hier in!