Corona 2.0 - wat kan er allemaal nog wel?

5 november 2020
We zitten helaas in de tweede golf van de corona-crisis. Thuisblijven is het dringende advies. Veel deuren zijn gesloten en we krijgen veel vragen van ouders wat nou wel en wat nou niet gesloten is en voor hoe lang. Wij zetten alles op een rij voor je....
Corona tweede golf, wat kan nog wel?

Corona update


Ten eerste wil ik zeggen dat ik vreselijk mijn best doe jullie zo goed mogelijk te informeren over wat wel/niet open is voor publiek. Let wel: dit verandert continue en ook ik word soms ingehaald door de actualiteiten. Lees daarom voor je bezoek altijd even de actuele berichten op de site of social media kanalen van de locatie waar je heen gaat.

Ten tweede is mijn advies, volg altijd de adviezen en maatregelen die gesteld zijn door het RIVM op. Zorg dat je vooraf je tickets online besteld en dat je een mondkapje bij je hebt. Zo voorkom je teleurstellingen.

Kasteel van Sinterklaas wel open!

Zodra Sinterklaas in het land aan is gekomen, verblijft hij in het kasteel in Muiden. Hier kan hij goed uitrusten van zijn lange reis uit Spanje. Het kasteel is nu in een strenge lockdown en de poorten zijn gesloten, maar zoals het er nu uitziet is het kasteel vanaf 21 november tussen 9 - 18 uur open. Er is dan van alles te doen en te beleven. 
Bekijk meer info >>>



Trampolinepark is ook open

Moeten de kids energie kwijt? Gelukkig kan dat nog bij het Flight Deck 53, ons favoriete trampolinepark. Hier zijn duidelijke maatregelen getroffen en kunnen de kinderen op aangegeven tijdslots hun energie kwijt tijdens het 'vrij jumpen', een aangepast kinderfeestje zonder horeca, of zelfs voor lessen om je skills te verbeteren.
Bekijk meer info >>>



Thuis online kinderfilms kijken

Helaas is het Filmtheater in Hilversum ook dicht, maar niet getreurd, zij bieden een leuke optie om thuis online mooie kinderfilms te kijken. Maak de huiskamer donker, bak zelf een fijne bak popcorn en geniet van mooie filmtheater films.
Bekijk hier het aanbod >>>



Kabouterpad in Baarn is coronaproof

Even lekker naar buiten en een frisse neus halen. De Kabouterwandeling in het Baarnse Bos start je bij de Generaal en is helemaal coronaproof! Je loopt als een echte kabouter door een prachtige omgeving. Zeker nu in de herfst! Het kabouterpad is geopend tussen 10 - 15 uur.
Bekijk meer info >>>



Muziek maken

Wat is er nou leuker dan samen muziek maken. Ken jij al de sinterklaasliedjes op de piano, gitaar of drum? Check het YouTube kanaal van De Muziekleraar in 't Gooi. Zij leren je graag de leukste liedjes voor 5 december.
Meer info >>>

Boswandelingen met kinderen in 't Gooi

Natuurlijk moeten we goed in de gaten houden of het niet te druk wordt, maar met kinderen is het niet altijd eenvoudig om hele dagen binnen te zitten. Dus kies een rustig moment en een rustig plekje om samen de hond uit te laten, even te rennen en in bomen te klimmen. Zo kunnen we er allemaal weer tegen....
Bekijk leuke wandelroutes met kinderen in 't Gooi >>>






Nieuwe tips zijn welkom!
Wij blijven deze blog aanvullen met leuke tips. Heb je zelf nog leuke tips die niet in dit rijtje mogen ontbreken? Dan zouden wij het erg leuk vinden als je ons een bericht stuurt: gooi@kidsproof.nl zo kunnen samen nog meer ouders in 't Gooi inspireren om er een mooie bijzondere tijd van te maken.


Geniet van elkaar en stay safe!
Maud


Tip: bekijk hier onze andere blogs vol inspiratie om thuis dingen te doen >>>