• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Verjaardagsfeestjes: muziek & dans in Haarlem
Muziek, dans & circusfeestjes

Verjaardagsfeestjes: muziek & dans in Haarlem

Leuke muziekfeestjes, dansfeestjes, en circusfeestjes in Haarlem.

Een feestje waarbij kinderen leren dansen, circustrucjes leren of muziek gaan maken. Of kies voor een discofeestje als knalfuif!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 8 resultaten
Pagina: 1
totaal 8 resultaten
Pagina: 1

Leuke muziekfeestjes in de regio Haarlem

Het wordt pas echt een feestje als er muziek is! Heb jij een muzikale jarige thuis? Vier dan één van deze muziekfeestjes in de omgeving van [3 plaatsnamen! Denk aan een discofeestje, een dj feestje, een feestje waar je een instrument leert spelen, een muziekworkshop als feestje, een cd opnemen als kinderfeestje en meer muziekpartijtjes.

Dansen als verjaardagsfeestje in en om Haarlem, Hoofddorp en Heemstede

Tijd voor een verjaardagsdansje! Bij deze leuke dansfeestjes in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Bloemendaal, Velserbroek, IJmuiden, Nieuw-Vennep en Zandvoort gaan de voetjes van de vloer. De danslerares komt bij je thuis of je gaat met z'n allen naar de dansstudio. Volg een dansworkshop als kinderfeestje en leer de coolste dansmoves of studeer een flashmob in.

Vrolijke circusfeestjes in de regio Haarlem

Gieren van het lachen om die leuke clown of indrukwekkende trucjes op de eenwieler. Zoek je leuke circusfeestjes voor kinderen in de regio Haarlem? Vier een verjaardagsfeestje in het circus, nodig een clown thuis uit of volg circusles en leer circustrucjes.