Heerlijke ontbijt, lunch & diner adresjes
Uit eten

Heerlijke ontbijt, lunch & diner adresjes

Zin om met de kinderen lekker een hapje te gaan eten ergens? Check onze tips voor kindvriendelijke restaurants met kinderkaart, kinderhoek, speeltuin, kindervermaak of een fijn (winter)terras in en om Nijmegen!

Een fijn lunchplekje, pannenkoekenrestaurant, eetcafé of koffietentje. Bekijk alle tips hier! Eet smakelijk!


Filteropties

Locatie
totaal 71 resultaten
Pagina: 123
totaal 71 resultaten
Pagina: 123

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Nijmegen?

In de directe omgeving van Nijmegen, Wijchen en Beuningen, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Beuningen

Op Kidsproof Nijmegen vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Elst, Groesbeek, Cuijk, Bemmel en Malden!

Wij verzamelen álle leuke adresjes in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.