Stoer kinderfeestje! 8+Terug naar het overzicht

Bij Outdoorpark Alkmaar kun je samen de avontuurlijke Obstacle Run overwinnen! Stoer!

Het Outdoorpark Alkmaar gaat weer open voor kinderfeestjes! Een avontuurlijk en sportief buitenfeestje, want buiten sporten mag!

Vanaf woensdag 13 mei kunnen er weer kinderfeestjes worden gevierd bij Outdoorpark Alkmaar, uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen. Dus moet jij je kinderfeestje nog inhalen omdat het niet kon worden gevierd in coronatijd? Dan is dit een gaaf feestje! Check verdere info even via de roze websitebutton!

Bij het overzichtelijke en groene Outdoorpark Alkmaar staat het Obstacle Run parcours centraal. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes klimmen en klauteren jullie over de verschillende vaste obstakels, maar jullie kunnen je ook vermaken met diverse teamspellen. Het is de bedoeling dat je élkaar helpt om over de obstakels te komen en dát mag. De instructeur van Alkmaar Sport neemt jullie mee op avontuur en je krijgt van hem de nodige tips en tricks! LET OP: alleen op reservering

Vlogger Jemairo Polstra heeft zijn feestje daar ook gevierd, kijk je mee:

De buitenactiviteit duurt ongeveer 1,5 uur.

Een kinderfeestje kan alleen worden geboekt voor minimaal 8 deelnemers van minimaal 8 jaar. Kijk naar de mogelijkheden en het boeken van een feestje even op de website via de button!

Outdoorpark Alkmaar

Hertog Aalbrechtweg 4
1823 DL Alkmaar
Openingstijden Kinderfeestje op reservering Prijs € 13,50 Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is ZOMERVAKANTIE! Er is veel te doen in de Kop van Noord-Holland. We hebben onze 22 favoriete tips op een rijtje gezet.

Check hier onze zomertips!