Perzik hapjeTerug naar het overzicht

Maak deze lekkere oranje traktatie voor Koningsdag (of voor een ander feestje)!
Wat heb je nodig voor ongeveer 12 stuks?

-125 gram geitenkaasspread naturel (of blokjes geitenkaas)
-270 gram vers bladerdeeg
-420 gram perziken uit blik
-1 ei

Hoe maak je deze bladerdeeghapjes?
Snijd het bladerdeeg in 12 gelijk vierkante stukjes. Smeer de geitenkaas in het midden van de bladerdaagplakjes. Als je de perziken goed hebt laten uitlekken, leg je op ieder bladerdeegplakje een halve perzik. Klopt het ei los en smeer het op de bladerdeeghapjes. Na 15 minuten in over op 200 graden zullen ze er mooi gekleurd uit komen!

Eet smakelijk!
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op pad? Rotterdampas mee!

Op pad? Rotterdampas mee!

Rotterdampas bestaat 35 jaar en dat wordt gevierd! Naast de superleuke uitjes die je gratis of met korting kunt doen, zijn er óók feestelijke extra’s. Je hebt dus meer plezier dan ooit van je pas! Nieuwe uitjes zijn onder andere Jump-010, het Rivièrabad en Kinepolis Spijkenisse.

Heb jij 'm al?