Het WolvenspoorTerug naar het overzicht

Het Wolvenspoor, de spannendste wandelroute voor kinderen!
Een beestachtig leuke wandelroute voor kinderen in Ommen. Verander in een wolf en voer leuke opdrachten uit. Wandelen met kinderen was nog nooit zo leuk! Gaan jullie mee op avontuur? Verhalen over spannende wolven. Maar zijn wolven echt zulke gevaarlijke beesten?

Kruip in de huid van de wolf en ontdek het zelf met kinderwandelroute Het Wolvenspoor. Het Wolvenspoor zorgt dat wandelen met kinderen zowel voor volwassenen als voor de kleine wandelaars een adembenemend avontuur is, vanwege de spanning maar zeker ook door de schitterende natuur.

Een beestachtig leuk uitje in Overijssel De kinderwandelroute Het Wolvenspoor is een super spannende activiteit voor een dagje uit in Ommen. Om er voor te zorgen dat jullie goed voorbereid het avontuur aangaan, nog wat extra informatie: - Kinderwandelroute van 2,5 km. - Start van de route bij Restaurant De Bootsman.

Waarschuwing: Aan het eind van de route hoop je dat je Toversnoepje weer is uitgewerkt. Maar…het kan natuurlijk altijd zijn dat je nog wat beestachtige trekjes overhoudt na het lopen van deze route.

Restaurant de Bootsman

Coevorderweg 19
7737 PE Stegeren
Prijs De route is voor € 5,95 te koop bij Restaurant De Bootsman. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voorjaars uitjes in en om Zwolle!

Voorjaars uitjes in en om Zwolle!

Voorjaar in Zwolle! De leukste EROPUIT tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, bowlingbanen, boswandelingen, natuurspeeltuinen en nóg veel meer!

Op naar de uitjes!