5x leuke Sinterklaas Printables

2 november 2023
Kidsproof is dol op Sinterklaas! En daarom hebben wij 5 hele leuke, gratis, Sinterklaas printables voor je: een Sinterklaas aftelkalender, een Pietendiploma, 2x een Sinterklaas Bingo en een Sinterklaasspel. Opslaan & printen maar!
Sinterklaas Printables

Aftelkalender

Hoeveel nachtjes slapen nog mama? Met onze handige Sinterklaas Aftelkalender is dat hartstikke duidelijk! TIP: Versier het vakje als ze op die dag hun schoen mogen zetten!



Sinterklaas Bingo 1

Is Sinterklaas al in het land met de pieten? Om het zeker te weten gaan we op zoek naar aanwijzingen. Print deze leuke Sinterklaas bingo uit en neem hem tijdens een rondje door de buurt of wanneer ze een Sinterklaasfilm kijken!



Sinterklaasspel

Leuk voor pakjesavond of gewoon tussendoor: het Kidsproof Sinterklaasspel. Je speelt dit spel met pakjes of pepernoten. Wie bereikt als eerste het paard van Sinterklaas?


Pietendiploma

Over het dak lopen, pakjes inpakken, pepernoten bakken… De Pieten hebben het maar druk met de voorbereidingen voor het Sinterklaasfeest. Test thuis hoe goed de pietenvaardigheden van jouw kind zijn. Heeft jouw piet-in-de-dop de opdrachten succesvol volbracht, dan ligt er een pietendiploma klaar. Naar de 26 opdrachten voor thuis >>


Sinterklaasliedjes bingo 2

Zing gezellig mee met de echte klassiekers én streep ze snel af van je bingokaart. Wie heeft er als eerste bingo?



We wensen jullie een hele leuke Sinterklaas periode!

Tip: Onze uitagenda wordt steeds aangevuld met leuke sinterklaasactiviteiten.