Halloween activiteiten in en om Amersfoort

19 oktober 2023
Heb jij ook zo'n zin om te griezelen? En ben je niet zo bang aangelegd? Binnenkort is het weer Halloween. Dit Amerikaanse feest is overgewaaid naar Nederland en ook in regio Amersfoort & Gelderse Vallei worden er leuke 'griezelige' activiteiten voor kinderen georganiseerd. Wij hebben een aantal griezelige Halloween uitjes in de regio Amerfoort voor je op een rijtje gezet.
Halloween activiteiten in en om Amersfoort
Halloweenfeestje op de boerderij
Op zaterdag 28 oktober kun je griezelen tijdens het Halloweenfeest bij Natuurboerderij de Brinkhorst. Op de boerderij is een puzzeltocht over het terrein en op het erf staan er kraampjes met iets te eten en te drinken en er is nog veel meer. Griezelig leuk!



Halloween klimmen 
Een spookachtig bos, geheimzinnige geluiden uit het duister en een touwbrug op duizelingwekkende hoogte waarvan het einde onzichtbaar lijkt. Durf jij het aan op 20, 21 en 27 oktober te gaan nachtklimmen bij Klimbos Garderen? 



Halloweenzwemmen
Durf jij zwembad de Octopus binnen te stappen op 27 oktober? Want dan is er grote kans dat je tijdens het Halloweenzwemmen zombies tegen komt. 

Halloween discofeest
Griezelige dansjes en activiteiten, spelen in Halloweensfeer en cupcakes versieren in Halloweenthema. Tijdens het Halloween discofeest bij Indoorspeeltuin Plezier is het griezelig gezellig op 27 oktober!



Halloween activiteiten
Durf jij op 28 oktober in het centrum van Amersfoort te lopen? Tussen de Langestraat en het Keiwartier organiseren ze griezeleig gezellige activiteiten. Laat je schminken als een eng monster, ga op zoek naar Merlijn de tovenaar, loop langs de magische toverkar met de vrolijke heksen en meer. Durf jij? 

Nog meer inspiratie
Griezelige Halloween knutsels vind je hier >>
Thuis griezelen met Halloween >> 
Griezelhapjes! >>
Halloweenkletspraat >>
Spinnentraktatie>>


Gruwelijk veel plezier en eetsmakelijk!

Sherida