Lichtjestochten in regio Amersfoort

13 december 2022
Kom helemaal in kerstsfeer en wandel eens een lichtjestocht met de hele familie. Deze dagen wordt er weer veel aandacht besteed voor het kerstverhaal! En in de aanloop naar de kerstdagen worden er dan mooie lichtjestochten georganiseerd. Wij noemen er een paar bij jou in de buurt...
Lichtjestochten in regio Amersfoort & Gelderse Vallei
Verlicht kabouterbosroute | 16 december
Knutsel eerst je eigen lampion in de koffiekamer van Boerderij Heukelum in Bennekom en wandel dan door het sprookjesachtige verlichte kabouterbos met je mini-me.

Fakkeltocht in Barneveld | 17 december 2022
Geef je alvast op voor de Fakkeltocht in Barneveld. Loop met het hele gezin mee met deze leuke verlichte kerstwandeling en kom helemaal in de kerstsfeer. 



Kerstlichtjestocht Amersfoort | 17 december 2022
Kerstliedjes, koren en dansende engeltjes in de sfeervol verlichte binnenstad van Amersfoort. Wandel mee op 17 december met de kerstlichtjestocht en beleef samen, scenes uit het kerstverhaal, live gezongen kerstliederen dansende engeltjes, diverse orkesten, en ga op kraamvisite bij het kindje in de stal. 

Lichtjestocht Vathorst | 23 december 2022
Op 23 december komt het kerstverhaal tot leven tijdens de lichtjestocht door Vathorst en Hooglanderveen. Wandel langs het kerstverhaal en geniet onderweg van alle lichtjes. 

Light Nights AquaLuna | 9 december t/m 7 januari 
Eentje die je écht moet zien: wandel tussen de verlichte metershoge kunstobjecten tijdens Light Nights AquaLuna in Ouwehands Dierenpark Rhenen. Ontdek de magische onderwaterwereld tijdens deze verlichte wandelroute door het park. 



Verlichte boerderijroute | 28 december 2022
Rij met de auto langs prachtig verlichte boerderijen in omgeving Nijkerk, Putten en Voorthuizen. Van te voren opgeven is verplicht. 

Heb je een lichtjestocht die écht niet mag ontbreken in dit lijstje? Laat het ons dan weten via amersfoort@kidsproof.nl

Tip: Wil je overdag een wandeling met de kinderen maken in de kerstvakantie? Lees dan deze blog met leuke kindvriendelijke wandellocaties