19x te boeken uitjes voor de Voorjaarsvakantie

10 februari 2022
Yihaaa VOORJAARSVAKANTIE. Zo'n zin in want we kunnen weer kiezen uit een heeeeleboel toffe uitjes en vakantiekampen! Deze 19 TIPS kun je boeken!



Vakantie in de Meervaart

Welke leuke voorstelling kom jij zien in de Meervaart deze vakantie? Ze hebben er maar liefst 7 geprogrammeerd! Van De Wintergruffalo 3+, Hoeveel ik van je hou 2+ tot Dolfje 6+ en De drie biggetjes 4+. Bekijk het hele programma.

Racen als Formule 1 coureur!

Wat was ie goed hè 'onze' Max! De Mobility Experience heeft een nieuwe racesimulator én workshops leren racen deze vakantie! En een masterclass LEGO en VR verkeer dus welke kies jij?

Genieten met het hele gezin

Bezoek de fantasiewereld van WONDR deze vakantie. Meer dan 15 kleurrijke ruimtes om in te spelen! Knuffel de giga teddyberen, zwem in de marshmallows of ga op safari in de roze jungle! Echt zo tof.

Muzikale familieuitjes

Zingen van geluk in Moggûh? Of dansen met je peuter in Wonderland? Op 27 feb. heeft het Muziekgebouw een speciale dag vol kindervoorstellingen. Plus maar liefst 3 SoundLABs deze vakantie!

Openingsdag bekend!

Alle dare-devils en boomklauteraars opgelet: Klimpark Fun Forest gaat 19 februari weer open! Dus trommel je vriendjes en familie op en reserveer snel jouw favoriete starttijd. Wie durft?

Laatste plekjes voor kunst

Kliederkatje of knutselheld in huis? Bij het ARTZUID ARTCAMP kunnen ze heerlijk hun gang gaan. Zij lekker kunst maken, jij niet de rotzooi thuis. Toptip toch?! Nog een paar plekjes vrij hoorden we.

Sportieve voorjaarsvakantie

Zin in een actieve vakantie met veel buitenactiviteiten? Schrijf je dan in voor de sportdagen van Sport4kidz. Lekker op avontuur, sporten en vrienden maken! Geef je op voor een week of per dag!

Gratis Online PeuterMuziekles

Begin je weekend thuis met zingen, dansen, spelen en muziek maken. Ga mee op muzikaal avontuur, langs al je favoriete prentenboeken, met Saskia en Fabian van Muziekschool Amsterdam. Doe mee elke zaterdag om 9 uur.

4 x Geweldig jeugdtheater!

Welke van deze voorstellingen wil jij zien? De première van 100% Coco, feelgoodtheater Ieorg Idur, Buurman & Buurman of het Zwanenmeer? Of allemaal? Het Zaantheater heeft ze!

Monkey Moves Vakantiekamp

Alle Apies kunnen weer losgelaten worden in de jungle tijdens het sportieve kamp van Monkey Moves. Iedere dag ga je verschillende sporten doen. Te gek voor kinderen van 4 - 9 jaar!

Lachen met de Baron!

Wonderlijke verhalen van de Baron van Münchhausen die écht waar zijn. Of liegt hij over rappende matrozen, 't kanon en breakdancende paarden? Vol muziek en fantasie in Schouwburg Amstelveen.

Tof familie-uitje

Durf jij met je familie de strijd aan te gaan in de lasergame-arena met allerlei coole lichteffecten? Of op de bowling of glow in the dark minigolf baan? Bij Aloha kan het allemaal. Zelfs een hapje eten erna! Boek met 10% Kidsproof Korting.

Jaaa: circus in de stad!

En eentje die helemaal coronaproof is. Je wandelt van de ene circusact naar de volgende in de Beurs van Berlage. Circus Boost laat je huiveren, lachen en genieten!

3 x Peuter- & kleuteruitjes

Op reis door de seizoenen in Vier? Zoek je mee naar nieuwe dingen in Superslow? Of ga je op stap met de 3 biggetjes? Het Bijlmer Parktheater is zo leuk voor de kleintjes! Met lente-extra's in de foyer.

World of Dinos met korting!

WROOAAH, gek op dingo's? Bezoek dan in de voorjaarsvakantie de grootste Dino Expo van Europa in de Kromhouthallen. Als je via Kidsproof bestelt, krijg je 20% korting! Tof uitje voor de hele familie!
Bestel met 20% korting ?

UP Events vakantiekamp

Het vakantiekamp van UP Events is echt voor IEDEREEN leuk! Naast lasergamen, escape game en bubbelvoetbal, is er een spelletjes arcade, boogschieten, zijn er schilderworkshops en nog veel meer! Je kunt boeken voor 1 of meerdere dagen.

Speelparadijs

Klimmen, klauteren, springen, glijden en kruipen… Kids kunnen éindeloos spelen in de gigantische klimtoestellen van indoor speelparadijs Monkey Town Diemen! Internet en parkeren zijn gratis.

Als kleine dingen gaan praten

In Micro... de dingen komen in opstand eisen alledaagse dingen de aandacht op. Zo hoor je wat een plastic flesje en een stopcontact denken. Met gratis activiteiten in het Plein Theater.

Vakantiekamp voor kleintjes

In het combikamp van The Little Makers, Mini Professors & Toddler Sense staat verkennen, science, ontdekken, creatief denken, gymmen en plezier maken centraal! Voor kids van 3,5 - 7 jaar.

Nog meer uitjes

Wil je weten wat er elke dag in de voorjaarsvakantie in AMSTERDAM te doen is? Check onze Uitagenda. Hij staat weer barstensvol met toffe uitjes. En hij wordt dagelijks aangevuld!


Fijne vakantie!

Dies & Liesbeth



Naar de website