Lekker modderen tijdens Modderdag 2018

23 juni 2018
Lekker modderen! 29 juni 2018 is het weer Modderdag. Op verschillende plekken worden speciaal voor Modderdag, modderige kinderactiviteiten georganiseerd. De meeste zijn besloten, maar er zijn in de regio ook 4 leuke openbare modder-activiteiten. Zin om mee te doen? Het weer lijkt er perfect De open activiteiten in de regio staan hieronder voor je op een rijtje.
Kinderboerderij De Ulebelt in Deventer
Op 29 juni, op de Nationale Modderdag, laat De Ulebelt zien hoe leuk het is om met modder, water en zand te spelen. Op beide natuurspeelplekken, de Takkenbende (kinderen tot 7 jaar) en de Waterstam (kinderen vanaf 8 jaar) kunnen kinderen zich uitleven. Eigenlijk is het elke dag modderdag bij De Ulebelt, maar op deze speciale dag hebben ze extra modder-spullen klaargelegd.



MFC Kleurrijk in Epe
Kids gaan hier aan de slag met activiteiten als Modderglijden, Modderdarten en Modderkunst. De activiteiten starten om 16.00 uur tot 17.30 uur. Kom meedoen om samen met heel veel andere kinderen lekker aan te modderen! Vies worden mag en zal zeker gebeuren!

Natuurbad Heidepark in Lemelerveld
Lekker spelen met water en strandzand en natuurlijk ook met echte zwarte modder, er zijn spelletjes zoals modderschilderen en er is een moddergrabbelton, en natuurlijk kan er heksensoep gemaakt worden. Als de kids weer lekker schoongespoeld bent onder douche ligt er voor elk kind een heus modderdiploma klaar. 

IVN Natuurtuin Lochem
In de IVN Natuurtuin in Lochem worden toffe modderactiviteiten georganiseerd voor BSO en Kinderopvang, maar ook spontane bezoekers zijn van harte welkom om mee te doen met heerlijk uitleven met zand, modder, klei en water!