icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

14 coronaproof-tips voor de Herfstvakantie!

15 oktober 2020
Ook de herfstvakantie zal er dit jaar anders uitzien dan andere jaren. We hebben uitjes voor je verzameld die op dit moment kunnen. Check wel vóór je eropuit gaat welke coronamaatregelen er op dat moment gelden, reserveer van tevoren tickets en vergeet je mondkapje niet. Daarnaast vind je ook volop leuke tips voor thuis. Stay safe!

Speur rond en ontdek...
de kunst en geschiedenis van Breda. Er is van alles te doen in Stedelijk Museum Breda deze herfst. Ga op ontdekkings-tocht met de Kunstkijkpuzzel. Doe de speurtocht. Of kraak met het hele gezin de code tijdens de Nassauwandeling.Yes bingo!
Naar buiten een lekkere wandeling maken, hoort bij de herfst. Om dit nog leuker te maken hebben we een herfstbingo gemaakt. Print deze van te voren uit en zoeken maar. Wie heeft er als eerste bingo?

Mediafestival Cinekid
Cinekid barst weer los! Kom de nieuwste films en tv- programma’s kijken en doe mee aan toffe workshops, games, tutorials en ontdek het MediaLab. Cinekid is deze herfstvakantie van 17 oktober t/m 23 oktober in het Chassé Theater!Spelletjes met een zaklamp
Spelen met een zaklamp in de tent, laat opblijven en met een zaklamp een boekje lezen... Dat is écht vakantiegevoel! Ook thuis kun je hele leuke spelletjes met een zaklamp doen. Wij hebben er zeven voor je uitgetest.

De boomtoppen in!
Ga deze vakantie het klimavontuuur aan bij Klimbos Brabantse Wal! Ze hebben verschillende coole en uitdagende klimparcours voor zowel jongere kinderen (vanaf 6 jaar) als oudere kinderen én volwassenen. Echt een aanrader!19x herfst tips voor thuis!
Herfst is hét seizoen om met kinderen extra vaak de natuur in te gaan. De grond ligt vol kastanjes, oranje bladeren en andere herfstschatten: perfect voor kleine verzamelaars. Maar ook is er volop herfstachtigs binnen te doen!

Kindergarden Breda
Op deze BSO heb je als kind een plezierige en ontspannen tijd met je vrienden en vriendinnen na school. Iedereen kan zich zelf zijn én heeft de regie over z’n eigen vrije tijd. Nieuwsgierig naar Kindergarden Breda? Kom kennismaken! Frisse neus!
Lekker eropuit in de natuur deze herfstvakantie, maar nog op zoek naar een leuke route? Het Mastbos is dé plek hiervoor! Lees onze blog met een paar tips voor fijne wandelroutes om met kinderen te doen. Geniet van de herfst!

Naar Kinepolis Breepark!
Ook deze herfstvakantie kun je terecht bij Kinepolis Breda! Er zijn films voor alle leeftijden zoals 100% Wolf, De Magische Poort en Bigfoot Family, die je lekker in heerlijke stoelen kunt bekijken op het grote scherm. Coronaproof!3x Tie dye shirts
Is jouw kind ook zo dol op Tie dye-en? Loïs, de dochter van een Kidsproof-collega, geeft je drie tips voor een mooie Tie dye shirt. Super leuk om samen met je kind te doen deze herfstvakantie.

Atelierdagen
Atelier Da Silva is een plek waar je heerlijk kan en mag ontdekken. Laagdrempelig en geschikt voor kids tussen de 4 en 12 jaar. Kies uit het maken van kleimallen/gipsbeeld, speksteen, timmeren en schilderen. Meld je nu aan: 19 of 20 oktober.

 

Dagje naar de haven
FutureLand heeft weer een tof programma voor de herfstvakantie! Naast een bustour en een vaartocht door de haven zijn er leuke gratis kinderworkshops, een interactieve kidsquiz, en een speurtocht op het strand!Museumkidsweek
Herfstvakantie is Museumkidsweek! Dus extra veel leuke kinderactiviteiten in het museum. Ontdek op Museumkids wat er in jouw buurt te doen is. Ga deze herfstvakantie naar een museum en win mooie prijzen!

Hoera Herfstvakantie!
Ook dit jaar heeft het Chassé Theater een super tof programma voor het hele gezin. Om het voor jullie makkelijk te maken, hebben we per dag een overzicht gemaakt wat er te doen is. Psst: wel even van te voren je kaartjes reserveren!