Leuke tips voor in de laatste weken voor de vakantie!

27 juni 2023
Klaar om het weekend stralend door te brengen? Dit blog zit boordevol zonnige tips om eropuit te gaan met het hele gezin! Van modder- en waterpret tot toffe festivals en alles daartussenin. Zet die zonnebril op en laat het avontuur beginnen! Veel plezier!

Modelbouwshow Rosmalen!

Fun voor het hele gezin bij de zomereditie van dé Modelbouwshow in Autotron Rosmalen. Droneshows in de lucht, miniatuurboten in de vijver, racebanen en nog veel meer. Een zomers familie-uitje waar een hoop te zien én beleven is. Weekend-Tip: 1 en 2 juli!


Modderdag 2023!

Donderdag 29 juni is het ModderDag! Op meerdere KDV's, BSO's en scholen zijn er superleuke activiteiten met modder. Maar hoe leuk is het om ook thuis met modder te spelen? Daarom bedachten we 15 toffe tips voor in de achtertuin! Naar de Kliederboel! 

BIJT!

BIJT! is een uniek 12-daags spraak- en smaakmakend festival van 28 juni t/m 9 juli met theater, muziek, workshops en exposities; allemaal met een link óf knipoog naar eten. De keuze is reuze, er is voor elk wat wils. Bekijk het programma en zet je tanden in BIJT! BIJT! in het programma!



Den Dungen Dobbert!

Vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli is het Den Dungen Dobbert bij het Dungens Gat. Dit mini festival heeft een heel gaaf programma speciaal voor kinderen! Wat dacht je van Touwtje trekken, Tattooshop, Blotevoetepad, Goud zoeken, eendjes vissen, TheaterLab en Woeste Willem! Ontdek alle Kinderactiviteiten! 

Heksjes Dag

Op zaterdag 8 juli is het Heksjes Dag in Geffen! Doe mee met alle toffe activiteiten voor kids zoals een heksenbezem, houten medaille en toverstaf maken. Maar ook zwerfkei schilderen of laten schminken en natuurlijk gewoon lekker klauteren! Lees meer

Festival TREK!

Vanaf vrijdag 7 t/m zondag 9 juli 2023 staat De Pettelaarse Schans in het teken van ongedwongen genieten van lekker eten, live muziek en theater, oftewel: het gratis toegankelijke Festival TREK! Een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Leuk met kids!

Avontuur op het water!

We kunnen wel wat verkoeling gebruiken met deze temperaturen. Daarom verzamelde we 16 toffe water-uitjes in Noord-Brabant. Lekker op het water met het hele gezin per boot, kano of sup! Welke kiezen jullie? Ontdek de hotspots!


9x Natuurbad Den Bosch!

Het zonnetje schijnt heerlijk! Vul je picknickmand en hup, op naar een leuke waterplas waar je lekker kunt spelen en zwemmen met het hele gezin! Tijd om heerlijk af te koelen in het frisse zwemwater. Welke kies jij? 

Tof Zomerkamp!

FreeRun073!

Thrill seekers en waaghalzen opgelet, deze zomervakantie organiseert FreeRun073 te gekke Freerun dagen! Leer op een creatieve manier je van A naar B te verplaatsen. Supercool maar gelukkig ook veilig! :) FreeRun de Zomer in!

MonekyMove Dagkamp

Deze zomervakantie organiseert Monkey Moves een multisport kamp vanaf 17 tot en met 21 juli 2023! Het kamp heeft een hoge FUN-factor, persoonlijke aandacht en professionele begeleiding voor kinderen van 4 t/m 9 jaar oud. Meld je aan! 

TandenPoetsPodcast! 

Luister iedere schooldag naar de toffe tandenpoetspodcast Sneller, beter, mooier van Design Museum Den Bosch! Hierin deelt presentatrice Maan de meest grappige en interessante verhalen en feitjes rondom het thema stroomlijn. Precies 2,5 minuut, handig toch!

Met dit overzicht van zonnige uitjes voor het gezin, ben je helemaal klaar om een onvergetelijk weekend te beleven. Of je nu kiest voor avontuur in de natuur, verfrissende wateractiviteiten of ontspanning in de buitenlucht, er is voor ieder wat wils. Geniet van elkaar en maak mooie herinneringen.

Veel plezier en een stralende zomer gewenst!

~ Carlijn ~