De leukste uitjes in de regio's Eindhoven & Noord-Limburg Zomer 2023

27 maart 2023
Heerlijk vakantie! Weer even lang de tijd om met het gezin leuke dingen te doen en te genieten. De vakantiepret kan alvast beginnen met deze nieuwsbrief vol inspiratie. In de stad of platteland, om de hoek of iets verder weg, we verzamelden hele fijne uitjes.

Jump XL Eersel

Lekker jumpen, rennen en vliegen de zomer door. Oefen je tricks samen met je vrienden. Profiteer nu van hun 15% korting met de Early Bird Summer Deal. Je hoeft nog geen datum te kiezen, je kunt je ticket de hele zomer inleveren.



Leukste uitje van Limburg

Gratis entree voor kids in juli en augustus bij Kasteeltuinen Arcen! Geniet samen van het vakantiegevoel in het leukste uitje van Limburg: er is volop plezier voor de hele familie waaronder de nieuwe mediterrane tuin.



Reis in de tijd

Hier komt geschiedenis tot leven! Kom deze zomer naar het preHistorisch Dorp in Eindhoven en ervaar hoe het er vroeger aan toeging. Voor een avontuurlijk dagje uit zit je bij dit openluchtmuseum goed.



Coole zomervakantie tip

Huh skiën in de zomer?!? Ja echt! Samen skiën of boarden bij Montana Snowcenter. Geweldig toch de kids verrassen met sneeuw in de zomer. Reserveer een les of kom lekker vrij skiën.



Familiepark: hemelse korting

Stap in de familieachtbaan, roetsj van de bootjesglijbaan of schommel 360º in het rond. BillyBird Park Hemelrijk heeft heel veel gave attracties en events. Zoals het spetter en springkussenspektakel deze zomervakantie.



Spetterend avontuur

Waterskiën, wakeboarden en het Aquapark allemaal op één locatie de Kempervennen. Een dag vol spanning, plezier en uitdaging. Laat je kind(eren) genieten van deze onvergetelijke ervaring.



Summer Holiday

Ervaar deze zomer de magische wereld van Motion Summer Holiday! Of het nu regent of snikheet is, Motion Experience is de perfecte binnenlocatie voor een onvergetelijke beleving. Motion neemt je mee op reis vol licht, geluid en interactie.




Museum Klok & Peel

Tuurke heeft de zomer in de bol en neemt je graag mee op een actieve ontdekkingstocht door het museum en de museumtuin. Sta oog in oog met een walvis, teken op plexiglas, speel poppenkast of doe de stokpaardenrace.



Nieuw! Storm Aquapark

Net over de grens verrijst een waterpark vol watertrampolines, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus. Dat betekent heerlijk spetteren en superveel fun op het water en een parel witte zandstrand.



Museum Kids Factory

Tijdens de zomervakantie kunnen kinderen al bouwend leren over techniek. Kinderen van 5-7 jaar knutselen met diverse materialen zoals een 3D-pen. Kinderen van 8-12 jaar mogen bovendien solderen en boren.



Waterpret

Ontdek Brabant vanaf het water. Huur een sloep, sup, boot of kano. Ontdek unieke plekjes waar je kunt picknicken of spelen.



De leukste dierentuinen

Van exotische ontmoetingen tot adembenemende shows, deze parken zijn de place to be voor een tof gezinsuitje.



Toffe tips door heel NL

De natuur in, zelf aan de slag in een bijzonder museum, toffe attractiepark, en inspiratie voor een regenachtige dag. Dicht bij huis of wat verder weg, we verzamelden de top-uitjes door heel Nederland!




Paviljoen Genneper Parken

Verscholen tussen de bomen ligt deze parel. Superfijne plek om te borrelen, lunchen of dineren. Heerlijk terras met nieuwe trampolines, speeltuin en midgetgolf. Een plek waar iedereen zich thuis voelt.



Liefs Sanne