Huis-tuin-keuken activiteiten voor kinderen!

1 april 2020
Verplicht thuis zitten en zo min mogelijk contact met andere kids is natuurlijk heeeel erg saai! Maar Samera van SweetArtzz komt met wat simpele huis-tuin-keuken activiteiten die bijna iedereen wel in huis heeft, dus aan de slag!
1. Raam beschilderen
Iedereen met kids heeft vast wel verf in huis (acrylverf/muurverf). Bedenk iets, teken globaal de lijnen en laat de kinderen lekker hun gang gaan! De verf is er makkelijk met een nat doekje of schuursponsje weer af te halen. 

sweetartzz

2. Zoutdeeg figuren maken
Welk kind houdt er niet van kleien?! Ik ken ze in ieder geval niet! En het leuke aan zoutdeeg is dat je het in je eigen keuken kunt maken. Of laat het de kinderen zelf lekker maken! Met slechts een paar ingrediënten ben je "ready to go"!

sweetartzz

3. Knutselen  met wc rolletjes
Ook weer zo'n simpele, maar oh zo leuke, eindeloze activiteit! Knutselen met wc rolletjes! Het enige dat je nodig hebt zijn wc-rolletjes, gekleurd papier, verf/stiften of potloden, lijn en een schaar en gaan..!! Bekijk Pinterest voor eindeloos veel ideeën! Zie je die ninja's? Die zijn cool!

sweetartzz

4. Figuurtjes maken met (foam of silk)klei
Geen bloem in huis? Geen probleem! Silk en Foam Clay zijn super leuke alternatieven en zeer makkelijk in gebruik! Waar zoutdeeg soms wat stug is, zijn Slik en Foam Clay super makkelijk in gebruik en eindeloos te combineren. Zie de afbeelding met wat wij van Silk Clay hebben gemaakt! Foam Clay pakketten zijn trouwens nog steeds te koop in mijn webshop

sweetartzz

5. Sleutelhangers maken van strijkkralen
Dit hebben de meeste mama's met kids ook wel in huis, strijkkralen! Ook deze kun je eindeloos gebruiken. wij hebben ze dit keer gebruikt om er sleutelhangers van te maken! 



Blijf gezond en veel knutselplezier!

Tip: Haal het theater naar je eigen woonkamer!

corona-blog-banner
Naar de website