Sportactiviteiten

2 april 2020
In het kader van goede initiatieven, uiteraard hebben wij die ook! Wat dacht je van je dagelijkse portie demo’s, beweegoefeningen voor thuis, online lessen en toffe challenges?

We zitten nu heel veel binnen, maar we moeten niet vergeten dat we wel in beweging moeten blijven. Het is gezond, goed voor je weerstand en alleen maar lui op de bank hangen wordt niemand vrolijk van.......

De Schoor, Sciandri en Talent in Opleiding hebben gezamenlijk de hashtag #stayathomeAlmere in het leven geroepen. Met deze hashtag delen de buurtsportcoaches en combinatiefunctionarissen dagelijks demo’s, beweegoefeningen voor thuis, online lessen en toffe challenges. Deze hashtag wordt inmiddels ook al gebruikt door de andere teams van De Schoor waardoor er een mooie verzameling van tips voor kinderen en ouders ontstaat. Zoek op Facebook op #stayathomeAlmere en zie een overzicht van alle berichten! De filmpjes zijn ook op Youtube te vinden.




Daarnaast zijn wij vanuit De Schoor vandaag in samenwerking met SKOR de dagchallenges gestart: elke dag deelt een buurtsportcoach of combinatiefunctionaris een dagchallenge op de pagina van de Combinatiefunctionarissen Sport. Kinderen en volwassenen kunnen de challenge aangaan, hun filmpje posten als reactie en aan het einde van elke dag maken wij een winnaar bekend. Deze winnaar wint een voetbal.

En hoe tof is het dat je nu ook lekker elke dag live mee kunt doen met een lesje! Het schema vind je hieronder!





Naar de website