Rugzakroute in NatuurparkTerug naar het overzicht

Ontdek de geheimen van het water en ga mee op ontdekking met de rugzakroute Beleving van water!
Water is belangrijk. Voor mens, dier en boom. Ontdek wat er leeft en hoe dat komt. Bomen, vogels, bevers en otters allemaal afhankelijk van water. Met deze rugzakroute leer je daar meer over. Ook ga je met een schepnetje op zoek naar waterdiertjes.

In de rugzak zit een boekje met een route  allerlei vragen en opdrachten. Soms heb je extra voorwerpen nodig om de opdrachten te maken, zoekkaart, papier en wasco. Ook die zitten in de rugzak. Na afloop ontvang je een diploma.

Natuurpark Lelystad is een bijzonder natuurgebied met prachtige wandelpaden, allerlei dieren en veel water. Rondom het water groeit en bloeit van alles. Water is belangrijk. Voor mens, dier en boom. Ontdek de geheimen van het water en ga mee op ontdekking.

De rugzakroute duurt ca. 1,5 – 2 uur. Reserveren is voor gezinnen niet nodig, maar voor kinderfeestjes wel noodzakelijk.

Bezoek de website voor meer informatie via de roze website button. 

Kijk voor meer leuke activiteiten in Natuurpark Lelystad in onze Uitagenda.

Bezoekerscentrum Natuurpark Lelystad

Vlotgrasweg 11
8219 PP Lelystad
Openingstijden Dagelijks open van 12.00 tot 17.00 uur. Van november t/m februari dagelijks van 12.00 tot 16.00 uur Prijs € 2,50 per kind. Borg €10,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kidsproof Teens event

Kidsproof Teens event

Ben je erbij? Op zaterdag 15 juni organiseren we weer het Kidsproof Teens event. Een super leuke dag vol met games, workshops en hangouts! Ben je tussen de 8-18 jaar? Dan mag je dit event niet missen! Van 12.00 tot 17.00 in het centrum van Almere Buiten.

Check snel het programma!