Land van Lian KinderfeestjeTerug naar het overzicht

Het land van Lian in kinderfeestjesvorm.
Samen de natuur in, om een feestje te vieren of zomaar, omdat het er zeker nu in de Herfst prachtig kleurt. Spelen in de bladeren als een vogel, als een kikker door de modder gaan of als otter je kunsten vertonen. Voor alle grote en kleine kinderen vanaf 5 jaar. Wel kleren aandoen die vies mogen worden natuurlijk! Kom maar kijken, kom maar meespelen met Pieter Pad de tuinman, of de beer Rhodo. Midden in de natuur!


‘HET LAND VAN LIAN’ (5+)
Een nieuw bos, een oud landgoed, een otterhol, een geheime tuin, een huifkar en een oude tractor. Wat hebben die allemaal met elkaar te maken? Alles! Pieter Pad de tuinman neemt de kinderen met zijn tractor mee op avontuur: naar ‘Het land van Lian’. ‘Het land van Lian’ gaat over de liefde voor alles dat leeft. Over alleen zijn en samen zijn.
De voorstelling is gebaseerd op het boek ‘De Geheime Tuin’ van de Engelse schrijfster Frances Hogdson Burnett.

Programma
We rijden in een huifkar door het bos. Onderweg veranderen de kinderen in speelse otter-tjes. In Het land van Lian bezoeken we een ruine en mogen de kinderen een brug en een toren bouwen. In het oude landhuis maken we kennis met de vrienden van Pieter Pad: grote en kleine wilde dieren en bijzondere planten. We ontdekken het slaaphol van Lian in het landhuis. Iedereen mag er even in en we drinken een heerlijk glas limonade. Dan kan Pieter Pad zijn geheim niet langer bewaren. We lopen naar een geheime tuin. Daar nee… dat verklappen we natuurlijk niet! De ottertjes mogen de verwilderde tuin weer mooi maken, zo mooi dat we feest vieren dat we het grote geheim van de tuinman nu kennen en….dat we het niet verder zullen vertellen.

De locatie
Er wordt gespeeld in Stadsbos Pampushout bij Almere Poort. Botterweg 8, 1309 BB Almere Poort.
Speelperiode en tijden
‘Het land van Lian’ wordt nog speciaal tot en met de Herfstvakantie gespeeld. Dus reser-veer snel, dan is er vast nog een datum vrij.
De voorstelling met huifkarrit duurt ongeveer twee uur.

Ga voor meer informatie naar de website via de roze websitebutton.

TIP: Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg de leukste en fijnste inspiratie gewoon in je inbox!

Speelwildernis

Botterweg 8
Almere Poort
Openingstijden in overleg Prijs 125,- voor 8 kinderen; consumptie is inbegrepen
Meer dan 8 kinderen: 12,50 per kind
Er kunnen maximaal 15 kinderen deelnemen.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Buitenlol

Festival Buitenlol

Stad & Natuur organiseert op zondagmiddag 21 april het festival Buitenlol op Stadslandgoed de Kemphaan! Het belooft een middag vol buitenplezier te worden. Vol met toffe activiteiten voor kids zoals Geurmemory, Silent Disco en nog veel meer! Kom je ook gezellig langs?
Gratis toegankelijk