Geroosterde halve bagelsTerug naar het overzicht

Dat klinkt lekker! Serveer geroosterde bagels met eierpotjes tijdens de Paasbrunch
Je maakt ze door de bagel 2 x te halveren. Je krijgt dan 4 stukjes per bagel. Smeer deze in met een heerlijk gekruide olijfolie bijv. basilicum olie.

Gebruik zoveel bagels als je zelf wilt (of op je rooster passen) en bak ze in het midden van een voorverwarmde oven van 170°C. Ze hoeven maar ongeveer 3/4 minuutjes in de oven tot ze mooi goudbruin en knapperig zijn.

Serveer samen met de eierpotjes. Heerlijk om de krokante bagel te dopen in het zachte eigeel. Hou je wat geroosterde bagel over of maak je ze van tevoren? Laat ze dan eerst afkoelen en bewaar ze in een afgesloten trommel. Je kan ze dan ongeveer 3 dagen bewaren .

Tip: gebruik ze ipv. toastjes bij de paasborrel met een lekker smeerseltje of salade.
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de "Naar Buiten" special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips?

Schrijf je hier in!