Palènpa Park

25 maart 2024
Hutten bouwen... als kind deden we het zelf zo vaak, hoe leuk als onze kids dat ook gaan doen! Op Landgoed Kleine Vennep kan het, en hóe! Lees hier wat en hoe er gebouwd wordt op dit fantastische huttenbouwpark!
Een leuke familiedag of te gek kinderfeestje vier je bij Palènpa Park
Palènpa ontwikkelde pakketten van fantastisch materiaal waarmee iedereen een mooie hut kan maken. Zónder zagen en timmeren, het enige gereedschap dat je nodig hebt zijn je handen. De pakketten werden al snel veel verhuurd aan bijvoorbeeld campings en BSO's, maar eigenlijk wilden de oprichters dat álle kinderen er mee kunnen werken. Zo ontstond:


Palènpa Park

Palènpa Park ligt op Landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep, een akkerbouw-boerderij. Het landgoed is onderdeel van PARK21 en het wordt inmiddels voor van alles gebruikt. Zo is er bijvoorbeeld een mooi wandelpad, een moestuin, een stormbaan én natuurlijk; het huttenbouwdorp van Palènpa Park!


Kinderen bouwen zelf

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen al heel goed zelf bouwen, met misschien af en toe een helpende hand van een ouder of begeleider. Dit maakt het een geweldig uitje voor een verjaardagspartijtje, familiefeest of uitje met sportclub of BSO. 


Veel ruimte om te bouwen en te spelen

Je boekt een eigen bouwkavel waarop het bouwpakket klaar ligt. Natuurlijk krijgen jullie voor het bouwen eerst tips en instructies. Als de hut eenmaal staat is het natuurlijk het allerleukst om er nog een tijdje te spelen en te picknicken!
Je mag zelf eten en drinken meenemen maar er kan ter plaatse ook iets besteld worden. Op je kavel staat ook een picknicktafel en een partytent. Neem je zelf de slingers mee om de boel te versieren?


Bereikbaarheid

Palènpa Park is goed te bereiken met de auto. Laat je niet in de war brengen door de ‘verboden in te rijden’ borden. Je bent bestemmingsverkeer en mag deze weg dus inrijden. Er is gratis parkeerruimte naast de boerderij, op het grasveld langs de weg of onder de Calatrava brug.


Komen jullie bouwen?

Palènpa Park is open van 13 april tot en met 3 november 2024, met uitzondering van 29 juli - 20 augustus
Buiten de vakanties geopend op woensdagmiddag, zaterdag en zondag. In de vakanties geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. 

Reserveren gaat gemakkelijk via de website. Klik door via de roze button om je volgende huttenbouw-feest te reserveren! Naar de website