Lutke HulscherTerug naar het overzicht

Heerlijk eten in een oude boerderij en spelen met de skelters? Dat kan bij Lutke Hulscher in Zenderen!
Waar kun je nog gezelliger genieten van ouderwets lekkere pannenkoeken dan op de oude boerendeel van dit gezellige restaurant.

En hoe leuk is het om met eigen ogen te zien hoe de kok jouw super lekkere pannenkoek onder de grote schouw bakt! Heb je liever frietjes op jouw menu staan, dan kan dat natuurlijk ook.

Lekker spelen
Heb je je eten op, dan is er genoeg vertier in en om het restaurant, terwijl papa en mama nog kunnen genieten van hun menu:
  • speelhoek met tafelvoetbal
  • indoor skelterbaan
  • grote veilige trampoline
  • spelletjes
  • en nog veel meer...
Wil je samen met je vriendjes en vriendinnetjes voor je kinderfeestje een gave huifkartocht maken? Dat moet je zeker even op de website van Lutke Hulscher kijken. Klik snel door via de roze button!

Tip: wij hebben nog veel meer Eropuit tips en kinderfeestjes voor je verzameld!

Lutke Hulscher

Hertmerweg 45A
7625 RH Zenderen
Openingstijden Woensdag t/m zondag 13:00 - 20:00 uur Prijs Een lekkere pannenkoek is er al vanaf €5. Een kinderfeestje is vanaf €10 per kind te boeken. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Agenda van Sinterklaas

Agenda van Sinterklaas

Sinterklaas is heel druk in deze periode. Wil jij weten waar de Goedheiligman de komende tijd allemaal te zien is en welke activiteiten hij voor jullie op de planning heeft staan?

Bekijk zijn agenda!