Feestje in Villa KakelbontTerug naar het overzicht

Een kinderfeestje in Pippi Langkous stijl? Vier het in haar kakelbonte villa!
Ben je jarig en wil je graag een feestje in Pippi Langkous stijl? Dat kan bij Kakelbont in Tilligte, Daar staat namelijk Pippi´s Villa Kakelbont. Je kan kiezen uit verschilldende feestjes:

Kinderfeestje A (3 - 12 jaar)
Ontvangst aan de feestelijk versierde tafel. Gekleurde ranja, en een mooie Pippi kleurplaat. Spelen in de speeltuin. Daarna patat met mayonaise of poffertjes, spelen in de Nilsson ballenbak, en als afsluiter een schatkistje met vuurwerk.

Kinderfeestje B: met midgetgolf (7 – 12 jaar)
Kinderen kunnen midgetgolven onder begeleiding van ouders of volwassenen. Ook hier is er een versierde tafel, ranja, patat of poffertjes met een snack en een als afsluiter een ijsje met vuurwerk.

Kinderfeestje C: met Pippi (3 – 12 jaar. Minimaal 8 kinderen)
Ontvangst aan de feestelijk versierde tafel. Gekleurde ranja en een fraaie Pippi kleurplaat. Daarna feest met Pippi! Zingen, spelletjes, schminken en verkleden. En natuurlijk: patat met een snack of poffertjes. en als afsluiter een ijsje met vuurwerk plus een verrassing voor de jarige.

Kinderfeestje D: met bezoek aan de sterrenwacht (6 – 12 jaar)
Eerst een bezoek aan de sterrenwacht en daarna spelen in de speeltuin, patat met snack of poffertjes en ijs met vuurwerk.

Kinderfeestje E: met huifkartocht
Een huifkartocht met een picknick door de sfeervolle en natuurlijke omgeving rondom Tilligte. Daarna spelen in de speeltuin, een fraaie Pippi kleurplaat, eten en een ijsje met vuurwerk. 

Of misschien is het ” TheaterKinderSpektakel “ een idee! ( v.a 6 jaar (incl.eten,drinken en ijs). €12,- per kind
Tijdens deze leuke creatieve theaterworkshop leer je improviseren, uitbeelden en ga je aan de slag met muziek en verkleedkleren. Je maakt in groepen een toneelstuk en aan het eind ga je die uitvoeren voor elkaar. Kom schitteren in de spotlights!

Klik op de roze button voor meer informatie en voor alle prijzen.

Kakelbont Tilligte

Frensdorferweg 4
7634 PE Tilligte
Openingstijden 7 dagen per week vanaf 10.00 uur Prijs Voor de kosten van de feestjes: zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Handige tips voor de lockdown!

Handige tips voor de lockdown!

De kerstvakantie is voorbij gevlogen! Nu mogen de schoolboeken en laptop weer op tafel. Helaas nog wel even thuis... Toch verzamelen we nog steeds de fijnste tips voor jullie.

Naar de thuistips!