September Kinderfeestjes maand!

31 augustus 2020
Hebben jullie binnenkort een jarige Job of Jet in huis? Of nog een kinderfeestje in te halen? Er is zóveel keus! Hieronder vind je enkele van onze favorieten. Let's party kids!
Kinderfeestjes regio Zwolle
Kinderfeestjes special
September 2020

Hoera! Hebben jullie ook iets te vieren?

Weer of geen weer

Heerlijke boerenfratsen
Heb jij als moeder geen zin in rommel? Of weet je als vader niet hoe hij lekkere frietjes moet bakken? :) Kom dan naar De Flierefluiter in Raalte. Een grote indoor- en outdoorspeeltuin en alles wordt geregeld voor een toffe verjaardag!
Ontdek de Flierefluiter 

Feest in het Molletjeshuis
Een parel van een kinderfeestje! De sprookjesachtige sfeer en de creatieve uitstraling van het Molshuis is een unieke plek onder de grond en midden in de oude binnenstad van Zwolle. Een prachtige voorstelling en vrij spelen.
Een verjaardag onder de grond

Ontdek de schatkamer
Actieve verjaardag vieren met alle vriendjes en vriendinnetjes? Bij Djambo kunnen ze urenlang samen indoor spelen. Zij krijgen een speciale opdracht om, samen met alle vriendjes, de code van de schatkamer te ontdekken en te kraken ;)
Speuren & Spelen 

Weer of geen weer
Check ook nog even onze kinderfeestjes-categorie op de website. Hier vind je nog meer super leuke en toffe feestjes binnen de regio Zwolle. Van gave thuisfeestjes tot hele sportieve of voor de dierenliefhebbers...Veel feest- en uitzoekplezier!
Alle kinderfeestjes op een rij Actieve en sportieve kinderfeestjes


Op outdoor avontuur!
Op zelf gekozen locatie kan je bij JP Activiteiten een geweldig kinderfeestje vieren! Knal rond in de bubbelvoetbal of knal juist op elkaar met paintball of lasergame. Kunnen jullie ook overleven? Speel dan Robinson survival!
Lees meer 

Boulderen
Boulderen is in korte tijd immens populair geworden. De korte klimroutes zijn puzzels die je oplost met kracht, denkwerk en techniek en dat samen kan nu op je eigen kinderfeestje bij Boulderhal Roest. Natuurlijk ook met daarna wat lekkers :)
NIEUW 

Survival to the max!
Maak kennis met de pijl en boog en leer wat de beste technieken zijn om de pijl in de roos te schieten. Trotseer hierna samen de klimbomen in hun bos. Zij eindigen het feestje met het spannende outdoor lasergame. Dat alles op het...
Het Buitencentrum 

Kleurrijk buiten vieren!
Zin om je vrienden en vriendinnen een ander kleurtje te geven? Ga dan de strijd aan in dit Paintball spel speciaal voor je kinderfeestje bij Yosemite. Dit feestje is te boeken voor kinderen vanaf 8 jaar en fijn in de buitenlucht!
Alle info Natuur & Dieren


Avontuurlijke plek de Wieden
Ben je jarig en zoek je een avontuurlijke plek om je kinderfeestje te vieren? Kom dan naar bezoekerscentrum De Wieden. Alle feestjes zijn buiten. Van kabouterfeest tot boswachterfeest en in de leeftijden van 4 tot en met 10 jaar.
Feestje in de natuur

Feestvarken
Met het ‘feestvarken’ loop je als jarige met al je vriendjes over het terrein van de kinderboerderij De Wezenlanden. Met leuke opdrachten. Incl. geiten borstelen, dieren voeren, een kleurplaat, limonade en wat lekkers.
Reserveren? 

Nog meer toffe kinderfeestjes ontdekken? Klik op de roze website button! Naar de website