Top 5 verkoelende hotspots in en om Zwolle met dit warme weer!

2 juli 2019
Wij hebben de 5 hotspots voor deze zomer voor je op een rij gezet! Uiteraard allemaal in en om Zwolle. Van Strandjes tot leuke (water)speeltuinen....Genieten maar!
Onze tweeling aan de kust
Wat doe je met het mooie weer in aankomst en wat zijn dan de leuke tips voor studiedagen, stakingsdagen en/of schoolvakanties als het zonnetje flinkt schijnt?! Wij zijn zelf vaak te vinden bij een (water)speeltuin. Dat is goed behapbaar voor onze jonge kids, maar als ze ouder worden lijkt het met heerlijk om met ze te gaan zwemmen bij natuurstrandjes of in een van de grote openluchtzwembaden! Voor jullie hebben we ze natuurlijk allemaal even verzameld! Veel (water)plezier!

1) Openluchtbad NATNATNAT
Het openlucht zwembad in Zwolle is een heerlijke plek om met mooi weer te vertoeven met de kids! Het heeft heerlijke baden en een grote ligweide. Let wel even op! Je kan niet zomaar naar binnen. Het zwembad hanteerd een ledenbestand, wat inhoudt dat je lid moet worden, maar is voor ons (gezin met 4 kids) meer dan waard!

2) Milliger Plas
De Milliger plas is een fijn zandstrand met een recreatieve plas in Stadshagen! Het heeft een heerlijk zandstrand met een aantal speeltoestellen. Er is voldoende parkeergelegenheid(gratis) en zijn wc's op het terrein aanwezig.

Nooterhof en Milligerplas

3) Doepark Nooterhof
Favoriet bij onze kids! Midden in Zwolle ligt Doepark Nooterhof, een prachtige groene oase waar iedereen volop kan genieten en kennis kan maken met allerlei aspecten van een groene leefomgeving en water. Een heerlijke plek om af te koelen, met horeca en wc's uiteraard! Hij was even dicht, maar dankzij een aantal vrijwilligers is de Nooterhof met regelmaat open!

4) Subtropisch zwembad Wezep
Heerlijk vertoeven met het gezin in een subtropisch zwembad met veel speel- en zwemplezier! Voor even een frisse neus kan je naar buiten zwemmen met bubbelbank. 
Van glijbaan, peuterbad tot een heerlijke waterspeeltuin met mooi weer. Hier kan je een hele dag vertoeven met het gezin!

Zwembad Wezep/ Drentse Koe

5) Drentse Koe
De Drentse Koe is niet alleen een toffe speelboederij, maar hebben ze een waterspeelplaats! Die ziet er heel leuk uit en is speciaal ingericht naar het thema van de boerderij.
De waterspeelplaats is dus géén zwembad en vanuit dat oogpunt veilig voor kleine kinderen, maar vergeet niet zwemkleding en een handdoek mee te nemen. De waterspeelplaats bevindt zich in de voormalige koeienstal en is een combinatie van een Spray Park en manuele waterspeeltoestellen.

Natuurlijk hebben we veel meer leuke strandjes, zwembaden en plekjes....Check ze hier in onze rubriek "Strandjes & Zwembaden"