Kidsproof-reporter Fenna vertelt

15 juli 2015
Kidsproof-reporter Fenna (10) was bij de landelijke voorpremière ‘Loenatik, te gek!’ in theater de Lieve Vrouw.
Zaterdag 5 juli jl. was Kidsproof-reporter Fenna (10) bij de landelijke voorpremière van de film ‘Loenatik, te gek!’, in theater De Lieve Vrouw.

Fenna ging over de rode loper het theater binnen om als één van de eersten in Nederland de film ‘Loenatik, te gek!’ te bekijken, samen met een honderdtal andere geïnteresseerden. Fenna vindt het een hele leuke film en heeft er van genoten. ‘Ook zaten er vaak grappige momenten in en dat was heel grappig. Het was de moeite waard.’ 

Fenna: ‘Loenatik, te gek!’ gaat over een paar mensen: Bep Brul, de majoor, dr. Doolittle, Fats en mevrouw De Haas. Hun verpleegster wordt op een dag ontvoerd door een oppas, maar zelf had ze dat niet door. Eenmaal aangekomen zijn daar 5 kinderen. Maar die lijken haar niet te accepteren. Maar als een jongen op een dag bijna stikt in een snoepje redt de zuster hem en dan accepteren ze haar en doen wat ze zegt. Dan gaan de 5 gekken op zoek naar de zuster,  maar de burgemeester wil dat de actie stopt als ze iemand ontvoeren waarvan ze denken dat die iets te maken heeft met de vermissing. Dat is dus niet zo, hij bleek jazz muzikant te zijn. Maar de 5 gekken laten het er niet bij zitten als ze het zwarte busje zien waar de zuster mee ontvoerd werd. Ze volgen het busje. Uiteindelijk komen ze bij het huis aan waar het heel schoon is geworden en komen er erachter dat de zuster het daar fijn heeft. Uiteindelijk gaat de zuster trouwen met de man van de kinderen en mogen de 5 gekken bij hen wonen en dan leven ze nog lang en gelukkig.

“Daar ging de film over en ik raad het jullie allemaal aan om hem te gaan kijken want hij zit vol met grappen, avontuur en nog veel meer.” aldus Kidsproof-reporter Fenna.

De voorpremière van ‘Loenatik, te gek!’ in De Lieve Vrouw was een feestje voor klein en groot, compleet met limonade en wat lekkers in de pauze.

Meer kinderfilms vind je op Kidsproof.nl