We love locals! Ontdek hier de locals die online zijn

20 maart 2020
We love locals! Juist, omdat al die unieke kidsproof restaurantjes én winkels onze regio zo leuk maken! Nu veel van hun de deuren moeten sluiten vanwege het coronavirus, hebben wij een lokaal lijstje gemaakt. Ontdek ze snel en support onze locals!
Hoe kan je de lokale ondernemers supporten? Bestel bijvoorbeeld een keer een afhaal maaltijd. Bijvoorbeeld een lunch of avondeten. Support de lokale winkels, zoals boeken, kleding en speelgoed bij hun online aan te schaffen!

Online bestellen
Bij een aantal restaurants kon je misschien altijd al afhalen of laten bezorgen, maar er zijn ook restaurants die dit pas zijn gaan doen sinds de coronacrisis. Zo kun je toch van jouw favoriete restaurant genieten én support je de ondernemers. Win-win situatie dus ;-)

Bij de Broodbode in Deventer kan je nu ook, naast bezorgen, heerlijke broodjes afhalen. Bestellen en betalen doe je online!

Bij Spijs Warnsveld kan je een heerlijke high tea bestellen en laten bezorgen. Ze hebben een volwassen high tea én een special kinder high tea. Je kunt hier ook lunch, ijs, taart en eten bestellen en ophalen.

Aangezien er voorlopig geen editie van Secret Pizzeria gehouden kan worden, bezorgen ze de pizza’s bij je thuis. Kies jouw favo pizza en geniet er lekker thuis van!

Ook Pibia bezorgt lekkere pizza's direct bij je thuis, maar afhalen mag ook tussen 16:30 en 20:00 uur.

Bij pannnkoekenhuis De Boskabouter kan lekker pannenkoeken afhalen. Je krijgt ook nog eens een leuke sleutelhanger van Nico de boskabouter cadeau!

Van donderdag t/m zondag heb je de mogelijkheid om een lekkere maaltijd af te halen bij Farmers Steakhouse in Apeldoorn.

Bij 't Pannekoekhuis in Apeldoorn kan je zowel pannenkoeken als ijsjes afhalen. Dat wordt smullen!

Beryl's Fish & Chips in Deventer is nu ook tijdelijk een afhaalrestaurant. Bij bestellingen boven de €50 doen ze er een flesje wijn bij en die heb je nu hard nodig ;-)

Ook Engel x Bengel heeft leuke actie met prosecco of luxe fles wijn. Bestellen kan telefonisch of via thuisbezorgd. Tip: verwen jezelf met hun heerlijke brownie!

Op de website bezorgenindeventer.nl vind je een handig overzicht van winkels en horeca die in deze tijd ook bezorgen.

Ijsjeswinkels
Veel ijsjeswinkels mogen toch open blijven. Je mag hier wel een ijsje ‘afhalen’, maar niet meer op het terras zitten. Ook kan je bijna overal alleen nog maar pinnen en wordt gevraagd om afstand te houden. Bij deze ijsjeswinkels kan je terecht voor een lekker ijsje:

- Van Swoll Ijs in Apeldoorn
- Ijssalon Talamini in Apeldoorn, Deventer en Zutphen   
- Claudio’s Ijssalon in Apeldoorn
- Ijssalon Gemelli in Apeldoorn
- Ijssalon Het Ijsplein in Apeldoorn
- De ijssalons van Ijstijd in Beekbergen en Garderen
- Gio’s in Deventer

Cadeaubon
Steeds meer restaurants verkopen cadeaubonnen, die je in kunt zetten zodra hun deuren weer geopend zijn. Steun jij ook jouw favoriete restaurantje?

Help Happy Tosti Deventer en koop online een cadeaubon die je later kan besteden bij hen.

Bij Spijs Warnsveld kan je ook een cadeaubon kopen. Bij 20 euro of meer krijg je er een tegoedbon voor een gratis ijsje bij!

Talamini Deventer heeft een leuke actie met hun ijsjeskaart: koop 1 ijsjeskaart en de 2de met 50% korting!

NETT Apeldoorn heeft ook een leuke actie bedacht: ze vragen om via een privéberichtje een bestelling te plaatsen en deze af te rekenen. Als het restaurant weer open is kan je van deze bestelling genieten!

Koop een cadeaubon bij van Brownies&downieS Apeldoorn of Brownies&downieS Deventer. Stuur ze een bericht en zij maken alles voor je in orde. Uiteraard wordt de cadeaubon opgestuurd en hoef je de deur niet uit.

Via de website Cadeaubon Deventer vind je een handig overzicht van horeca, culturele instellingen en winkels die je kunt steunen door een cadeaubon te kopen. Help je mee?

Klopt er iets niet?
Klopt er iets niet of heb je een aanvulling op deze informatie, dan kun je ons altijd mailen op apeldoorn@kidsproof.nl 

Blijf gezond!

Lieve groetjes,
Patricia