• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Heel veel leuke clubjes in en om Den Haag
Clubjes

Heel veel leuke clubjes in en om Den Haag

Hier vind je een overzicht van leuke clubjes in de regio Den Haag. Zo vind je altijd een clubje dat bij jouw kind past.

Voetbal, hockey, paardrijden, dansen, turnen, muziekles, maar ook schermen, musicalles, rugby, honkbal, een circusschool & nog veel meer!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 189 resultaten
Pagina: 123456
totaal 189 resultaten
Pagina: 123456

Zoek je een leuke sport of hobby voor je kind in de regio Den Haag?

In de omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Delft is er heel veel keuze uit leuke sportclubjes & sportlessen voor kinderen: denk aan zwemles, voetbal, tennisles, hockey, ballet, dansles, musical, theater, gym/turnen, judo, karate, yoga en mindfulness voor kinderen. Wist je dat er ook al leuke lessen voor baby’s en peuters zijn? Denk aan peutergym, peuterdans, peuteryoga, babyzwemmen en muziek op schoot.

Ook zijn er in regio Den Haag heel veel creatieve workshops (naailes, knutselatelier, tekencursussen), muzikale lessen (zangles of leer een instrument: gitaarles, pianoles, blokfluitles) en bijvoorbeeld kookcursussen voor kinderen.

Is jouw kind gek op dieren, de natuur en buitenzijn? Dan kun je je aanmelden bij de scouting, bij de manege om te paardrijden, bij de watersportclub om te leren surfen of zeilen & meer.

Alle leuke clubjes, lessen en workshops voor kinderen in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Delft

Op Kidsproof Den Haag vind je alle leuke sporten en clubjes voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Den Haag, Zoetermeer, Delft, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Wassenaar, Pijnacker en Naaldwijk!