Mobility ExperienceTerug naar het overzicht

Bij deze interactieve tentoonstelling voor het hele gezin staat alles in het teken van mobiliteit
Een dagje stad begint bij Move Amsterdam. Parkeer vanaf € 10,- onder het Olympisch Stadion, bezoek de Mobility Experience en doe mee met een van de leuke workshops als die er zijn. Eet een superieure tosti op het terras van Wils Bakery. Pak daarna de tram de stad in en maak je dag compleet. 

Mobility Experience
Een auto zonder stuur, games, films en een spel waarmee je kunt testen hoe snel jij remt. De Mobility Experience in Move Amsterdam is een interactieve en uitdagende tentoonstelling over mobiliteit voor kinderen van 6-14 jaar. Hier kunnen ze zich verwonderen over de uitdagingen en oplossingen van de toekomst en spelenderwijs leren wat mobiliteit voor hén betekent. Naast de vaste tentoonstelling is er een jaarlijks wisselende tentoonstelling over een actueel thema. Alleen voor nieuwsgierige kinderen!

Fast
Fast is de tijdelijke tentoonstelling van de Mobility Experience in Move Amsterdam. Hier leer je alles over snelheid, wereldrecords en (duurzaam) racen. Een bezoek aan Fast, met zijn interactieve games, racesimulatoren en spectaculaire exhibits is een uitdagend en leerzaam uitje voor de hele familie. Met nu ook een levensgrote Formule 1 simulator!

Move Amsterdam
De Mobility Experience is onderdeel van Move Amsterdam. Het stijlvolle gebouw in Amsterdam Zuid is een verzamelplaats voor alles wat met mobiliteit te maken heeft. Naast de Mobility Experience vind je hier de fietswinkels Ride Out, Swapfiets Zuid, Porsche, Lamborghini en Bentley en een CUPRA Garage. Eten en drinken kan bij Wils Bakery Café en bij het met een Michelinster bekroonde Restaurant Wils.

Kom je ook? Klik op de roze button voor tickets en voor meer informatie.

Tip: meer toffe uitjes vind je in de Eropuitpagina!

Mobility Experience

Stadionplein 24
1076 CM Amsterdam
Openingstijden Woensdag, zaterdag en zondag: 10.00 - 17.00 uur.
En in de schoolvakanties meer dagen.
Prijs €7,50 per persoon Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs