• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Escape room voor kidsTerug naar het overzicht

Echte Escaperooms voor kinderen vanaf 7 jaar. Er zijn 3 escape rooms allemaal met eigen thema.

Ook leuk als gezins- of klassenuitje! Jullie hebben 60 minuten de tijd om allerlei puzzels en raadsels op te lossen en uiteindelijk te ontsnappen uit de escaperoom. Samenwerken is essentieel!

Je kunt kiezen uit:

Jungleroom (vanaf 7 jaar)
Je bent met je vrienden als team opgezet om de jungle en de dieren te redden want er blijkt iets te zijn waardoor de dieren geen eten meer hebben. Eenmaal in de jungle moeten jullie achterhalen wat er aan de hand is, zodat jullie het probleem voor de dieren kunnen oplossen. Je hebt hiervoor 60 minuten de tijd anders is het einde inzicht van het mooie oerwoud en de dieren.

Glow in the dark room
(vanaf 7 jaar)
Jullie hebben een slaapfeestje en blijken allemaal de zelfde droom te hebben. Jullie zijn namelijk beland in een fantasie wereld vol met kleuren en opdrachten.Om uit je droom te kunnen ontsnappen moeten jullie alle opdrachten binnen 60 minuten volbrengen.
Voor een leuk effect, trek witte kleding aan.

De magische toverkamer, ook Glow in the dark (vanaf 10 jaar)
Tovenaar Escapan heeft een geweldig tovenaarsdrankje gemaakt waardoor mensen jong worden, maar heks Anastasia heeft dit ontdekt en wil het drankje hebben. Heel af en toe verschijnt de heks Anastacia dan ook in de kamer van tovenaar Escapan om hem te zoeken. Aan jullie de taak de tovenaar Escapan eerder te vinden dan heks Anastacia zodat jullie samen met de tovenaar een drankje of spreuk vinden om de heks voorgoed te laten verdwijnen. Jullie hebben hier 60 minuten de tijd voor. Ook leuk te spelen als familieroom. Minimaal 4 en maximaal 8 kinderen. Voor een leuk effect, trek witte kleding aan.

Nog meer escape rooms bekijken? Check onze blog met escape rooms in Noord-Holland

kids safety escaperoom

Kwadijkerkoogweg 14c
1442 LA Purmerend
Openingstijden Op reservering Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Heb jij al plannen? Bekijk snel wat er allemaal te doen is in de Kop van Noord-Holland, want WAUW.....wat hebben wij een bomvolle nieuwsbrief verstuurd vol met toffe gezinsuitjes en activiteiten!

Naar onze favoriete zomeruitjes!