Buitenfeestje bij KnoestTerug naar het overzicht

Bij Knoest vier je een compleet kinderfeestje met cupcakes versieren, buiten spelen, speurtocht en eten!
Bij ontvangst staat er een eigen feesttafel klaar met kannen limonade en cupcakjes om te versieren met allerlei lekkers. Natuurlijk kan er gezongen worden voor de jarige en kunnen eventuele cadeautjes uitgepakt worden. Er is ook tijd voor even lekker ravotten in het zand, klimmen op de klimtoestellen, springen op de airtrampoline en lekker spelen met water in de super toffe speeltuinen.

Daarna gaan de kinderen op pad voor een spannende puzzeltocht. Op onderzoek over de camping en komen de kinderen achter allerlei natuurweetjes. Als de expeditie is afgelopen kan iedereen plaatsnemen aan de feestelijk gedekte tafel en genieten van een hotdog of pizza. Natuurlijk krijgen de kinderen ook nog een lekker toetje als afsluiter.

Tot slot gaan alle kinderen met een leuke goodie bag en een grote glimlach naar huis.

VOLOP GENIETEN
Wanneer je bij Knoest een kinderfeestje boekt, heb je er vooraf geen omkijken naar. Zij regelen de hele middag en je kunt samen met jouw kind volop genieten.

FEEST ARRANGEMENT
Heel veel limonade
Zelf cupcakes versieren
Spelen in de speeltuin
Speurtocht met natuurweetjes
Hotdog- of pizzamenu
Verrassend toetje
Leuke goodie bag voor alle kinderen

Wil je een kinderfeestje bij Knoest Eten en Drinken vieren? Ga dan naar de website via de websitebutton!

Knoest Eten & Drinken

Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum
Openingstijden Op afspraak Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Dagje bij de Boer dag!

Dagje bij de Boer dag!

Altijd al eens willen rondkijken op een échte boerderij? Kom dan langs bij één van de 8 Beemster boeren tijdens Dagje Bij De Boer Dag op zondag 14 april 2024!

Naar de boer!