• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Uitjes met kinderen in Tilburg en omgeving!
Eropuit

Uitjes met kinderen in Tilburg en omgeving!

Super veel leuke uitjes met kinderen in Tilburg, Waalwijk, Goirle, Hilvarenbeek, Oisterwijk. Vind hier de tip voor een leuk dagje uit. Ga als weekenduitje naar het museum, speeltuinen, kinderboerderijen, theater, zwembad of festival. Maak wandelingen of vind een leuke kinderactiviteit. Hier vind je een compleet overzicht voor uitjes voor het hele gezin en vakantie uitjes en vakantietips.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 215 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 215 resultaten
Pagina: 1234567

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Tilburg!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Tilburg, Goirle en Oisterwijk? Er zijn in de regio Tilburg véél leuke dingen om te doen en ontdekken voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen met kindvriendelijke routes. Zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een jumphal, een escaperoom, kastelen, ijsbanen, een leuk museum voor kinderen, samen naar een kinderfilm of familiefilm, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent én voor in de schoolvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Tilburg, Goirle en Oisterwijk

Op Kidsproof Tilburg vind je alle hotspots en leuke kinderactiviteiten voor de schoolvakantie in (de omgeving van) Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Kaatsheuvel, Rijen, Udenhout en Waalwijk! Hier vind je alles wat nieuw is in de regio, onze favorietenlijstjes en handige cityguides.

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips en de leukste hotspots om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Tilburg te beleven.