Toffe Fotoshoot!Terug naar het overzicht

TIP: Superleuk familie-uitje, boek met het hele gezin een fotoshoot bij Shoots & More in Zwolle!
Als je aan een leuk uitjes denkt met het gezin dan denk je niet gelijk aan een fotoshoot! Jammer, want het is namelijk een superleuke activiteit is met het hele gezin en zelfs met een blijvend aandenken!

Bij Shoots & More Zwolle geloven ze in de kracht van alledaagse geluksmomentjes! De enthousiaste fotografen maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later. Sta even stil. Kijk eens rond en zie de mensen om je heen. Waarom zou je ergens naar op zoek gaan als je al zoveel moois hebt? Enjoy!

Feel good
Tijdens de fotoshoot kan iedereen zichzelf zijn. Of je nu geniet van een gezellige fotoshoot met vrienden of familie of een fijn moment voor jezelf beleeft, geloof maar dat je het plezier terugziet op de foto! Om te zorgen dat kinderen van klein tot groot zich ook op hun gemak voelen in de studio maken wij gebruik van speelgoed, ballonnen of bellenblaas. Voor de echte kleintjes hebben wij lens knuffels waardoor ze helemaal blij worden van de camera.

Be good
Bij Shoots & More maken ze niet alleen een foto, ze leggen je vast op je best. Ze zijn continu in beweging om het verschil te kunnen maken én blijven maken. Morgen zijn we beter dan vandaag. Terwijl Nederland steeds een stukje gelukkiger wordt.

Do good
Shoots & More steunt diverse maatschappelijke initiatieven en zet mens en milieu centraal bij het ondernemen. We dragen actief bij aan een betere wereld, zodat de generaties na ons het ook nog goed hebben.

Gastvrij
Wedden dat je je meteen thuis voelt in onze huiselijk ingerichte studio? Gezellig midden in de binnenstad, kopje koffie erbij. Gezin, vriendengroep, voetbalteam of huisdier; iedereen is welkom. Het zullen onze Brabantse genen wel zijn.

Verrassend
Je verwachtingen overtreffen, dat is ons doel. Niet standaard, maar steeds weer anders. Niet ingestudeerd, maar spontaan. De leukste fotografen geven jou een onvergetelijke ervaring. Waar je met plezier op terugkijkt! 

Top uitje voor het hele gezin! Klik op de roze button voor meer info!

TIP: 
Ook heel tof als kinderfeestje (4 - 16 jaar)! Te boeken als kinderpakket of partypakket.

Shoots & More Zwolle

Gasthuisplein 12
8011 SC Zwolle
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfst in en om Zwolle!

Herfst in en om Zwolle!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt tijd voor de herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Herfst tips en uitjes