• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

5x schaatsbanen en schaatsen in Amsterdam

11 december 2023
Lekker zwieren over het ijs? Met deze schaatsbanen in Amsterdam kom je helemaal in winterse sferen!

Jaap Eden IJsbaan

Tot en met eind maart kun je genieten van de prachtige ijsbaan. Lekker rondes rijden op de grote baan of oefenen en pirouettes draaien op de kleine baan. Leer schaatsen en doe mee aan lessen, clinics en andere uitjes. Ze organiseren toffe vakantiekampen! En hebben een speciale kerstcursus!


Schaatsen op het Rembrandtplein

Van 17 november tot en met 7 januari kom je helemaal in winterse sferen op de schaatsbaan op het Rembrandtplein! Lampjes in de bomen, sneeuwkanonnen, winterse lekkernijen en de gezelligheid van het plein maken de winterse sfeer compleet. Dagelijks geopend van 10.00 tot 23.00 uur!

IJburg on Ice

Op 15 december wordt de nieuwe ijsbaan op het Strandeiland geopend! Betreed de schaatsbaan op deze unieke locatie en laat je meenemen door de winterse magie. Elke ochtend vindt hier schoolschaatsen plaats. Daarna is de baan open voor iedereen!

Indoor schaatsen

Laat de kids gezellig indoor schaatsen op het Gelderlandplein, terwijl jij zelf fijn kunt winkelen. En natuurlijk kunnen ook de allerkleinsten, eventueel met de ouders, hier hun eerste meters maken! De schaatsbaan is elke dag geopend!

Wintervillage Amstelveen (Gesloten)

Het winkelcentrum Stadshart in Amstelveen is omgetoverd tot een heus winters dorp en daar hoort natuurlijk een ijsbaan bij! Doe mee aan een curling competitie, kom discoschaatsen of volg schaatslessen. De wintervillage is open van 2 december tot en met 7 januari.

Op zoek naar alle uitjes tijdens de donkere wintermaanden in Amsterdam? Klik op de roze button. Naar de website