5x schaatsbanen en schaatsen in Amsterdam

18 december 2022
Lekker zwieren over het ijs? Met deze schaatsbanen in Amsterdam kom je helemaal in winterse sferen!

Jaap Eden IJsbaan

Tot en met eind maart kun je genieten van de prachtige ijsbaan.. Lekker rondes rijden op de grote baan of oefenen en pirouettes draaien op de kleine baan. Leer schaatsen en doe mee aan lessen, clinics en andere uitjes. Ze organiseren toffe vakantiekampen! En hebben een speciale kerstvakantieactie!!


Schaatsen op het Rembrandtplein

Van 18 november tot en met 8 januari kom je helemaal in winterse sferen op de schaatsbaan op het Rembrandtplein! Lampjes in de bomen, sneeuwkanonnen, winterse lekkernijen en de gezelligheid van het plein maken de winterse sfeer compleet. Als echte Amsterdammer krijg je op maandag en dinsdag 50% korting op de enttree van de ijsbaan en op de schaatshuur!
Amsterdammers met een Stadspas mogen op vertoon van hun Stadspas van 22 november tot en met 23 december van maandag tot en met vrijdag GRATIS schaatsen. Dit is inlcusief het huren van schaatsen, chocolademelk en een oliebol....wat een feest!

Wintervillage Amstelveen

Het winkelcentrum Stadshart in Amstelveen is omgetoverd tot een heus winters dorp en daar hoort natuurlijk een ijsbaan bij! Doe mee aan een curling competitie, kom discoschaatsen of volg schaatslessen. De wintervillage is open van 3 december tot en met 8 januari.

ICE Amsterdam

Midden in Amsterdam op het museumplein ligt een ijsvloer omgeven door veel gezelligheid! Pak je eigen schaatsen of Noren, of huur schaatsen bij de baan en rij lekker rond met uitzicht op het plein. Ook ben je welkom om te ijshockeyen De ijsbaan is van 12 november tot en met 5 februari open. Elke dag tot 22 uur en op vrijdag en zaterdag een uurtje langer!

Indoor schaatsen

Laat de kids gezellig indoor schaatsen op het Gelderlandplein, terwijl jij zelf fijn kunt winkelen. En natuurlijk kunnen ook de allerkleinsten, eventueel met de ouders, hier hun eerste meters maken! De schaatsbaan is elke dag geopend!

Op zoek naar alle uitjes tijdens de donkere wintermaanden in Amsterdam? Klik op de roze button. Naar de website