Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 23 resultaten
Pagina: 1
totaal 23 resultaten
Pagina: 1

Uit met kinderen in de kerstvakantie tijdens de lockdown in de regio Den Haag

Wil je er toch even tussenuit tijdens de lockdown deze kerstvakantie met kinderen? Er is een aantal kerstvakantie uitjes in Den Haag die nog steeds mogelijk zijn. In onze categorie eropuit voor gezinnen vind je leuke dingen om te doen in de kerstvakantie in Den Haag, Zoetermeer, Delft, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Wassenaar, Pijnacker en Naaldwijk en uitstapjes om in winterse sferen te komen. Uiteraard binnen de geldende coronabeperkingen.

Wat te doen tijdens de lockdown in de kerstvakantie 2021?

Er zijn een paar leuke kerstvakantietips in Den Haag die wel kunnen: heerlijke buiten activiteiten met kids en leuke activiteiten die je thuis kunt doen. Leuke wandelroutes, fietsroutes, een bezoekje aan de kinderboerderij of een buitenspeeltuin. Zelfs sommige schaatsbanen zijn open.

Leuke kerstactiviteiten voor kinderen in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Delft

Wil je er toch even op uit met kinderen op Eerste Kerstdag? Wil je iets buiten de deur doen op Tweede Kerstdag? Of zoek je inspiratie voor het vieren van Oud & Nieuw in je eigen gezinsbubbel? Hier vind je alle leuke coronaproof uittips tijdens deze lockdown bij jou in de buurt!