• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Ponykamp EmmelerbosTerug naar het overzicht

Een hele week vol paarden: wat een droom! Kom naar het ponykamp van Manege Emmelerbos in de zomer!

Wauw, een hele week vol paardenactiviteiten!

Is dit een droom voor jouw kind? Lees dan vooral verder over het ponykamp van Manege Emmelerbos in Emmeloord!

Week 1 start op maandag 22 juli en de 2e week start op maandag 29 juli. Je geniet dan van een heleboel activiteiten op de manege. Dit leuke kamp is speciaal voor kids van 6 tot 12 jaar en de kosten voor de week zijn € 285,– voor leden en € 335,– voor niet leden.

Allerlei activiteiten
De hele week staat in het teken van leuke en leerzame dingen doen met de paarden. Zowel op het paard als ernaast en ook nog erachter! Verzin het maar: poetsen, verzorgen, voltige, springen, carrousel, western, bosrit, mennen, longeren, vrijheidsdressuur: noem maar op. Ook zullen jullie jezelf zonder paarden vermaken met leuke groepspellen, een speurtocht en nog veel meer!

Niveau
De groepen worden gebaseerd op leeftijd en rijervaring, zodat iedereen overal aan mee kan doen op zijn of haar eigen instapniveau. Voor sommige dingen maakt je ervaring niets uit en soms is het juist weer fijn en leerzaam als de meer ervaren ruiters de minder ervaren ruiters kunnen helpen.

Stel al je vragen over dit leuke ponykamp door te mailen naar info@manege-emmelerbos.nl, of stuur een mailtje om je meteen op te geven!

Meer info over Manege Emmelerbos? Klik op de roze websitebutton!

TIP: Heb jij thuis een ponygek? Wij maakten een blog met een heleboel tips voor pony- en paardenfans!
 

Manege Emmelerbos

Sportlaan 42c
8302 AZ Emmeloord
Openingstijden Week 1 start op maandag 22 juli en de 2e week start op maandag 29 juli Prijs €275,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Springkussenfestival XL

Springkussenfestival XL

Kom naar het grootste GRATIS springkussenfestival, met meer dan 40 attracties!

Verspreid door het hele centrum van Almere Buiten zijn springkussens te vinden. Jump jij mee? Iedereen is welkom van 12.00-17.00 uur!

Lekker jumpen!