• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Outdoor VakantieweekTerug naar het overzicht

Vakantieweek van Outdoorpark SEC: 5 dagen lang avontuur en sportieve activiteiten in de buitenlucht!

Veel afwisselende activiteiten, uitdagingen, avontuur en vooral een heleboel plezier tijdens de zomervakantie? Dan ben je bij Outdoorpark SEC Almere aan het juiste adres! Tijdens de Outdoor Vakantieweek maak jij als avonturier op super toffe manieren kennis met verschillende buitensporten.

De Outdoor vakantie is echt voor jou als je fan bent van water, modder, klimmen en klauteren. Vijf dagen lang beleef je iedere dag nieuwe activiteiten. Survival, bushcraft, kanovaren, high-rope klimmen, teambuilding, vlotvaren: het komt allemaal aan bod tijdens deze avontuurlijke Outdoor Vakantieweek.

Vijf dagen avontuurlijke buitenactiviteiten!
Op de eerste dag is het tijd voor kennismaking, door allerlei teambuildingsspellen. Op dag twee is het tijd voor bushcraften. Op het zelfgemaakte vuur bereiden jullie een lunch en jullie bouwen een eigen onderkomen om te schuilen!

De derde dag staat in het teken van zelf leren navigeren. Onderweg komen jullie in ieder geval langs de Kemphaan waar bij Klimpark Fun Forest het High-rope parcours wordt getrotseerd! 

Deze vierde dag van de Outdoor Vakantieweek is het tijd om het water op te gaan. Met kayaks vaar je door de natuur rond boswachterij Almeerderhout. 's Middags staat een wedstrijdje boogschieten op het programma! Op de laatste dag bouw je een eigen vlot, die jullie uiteraard gaan testen. De vakantieweek eindigt met een top-activiteit: een echte survival!

Reserveer jouw Outdoor Vakantieweek
Op de volgende dagen vindt de Outdoor Vakantieweek plaats, voor avonturiers vanaf 8 jaar:
29 juli t/m 2 augustus
12 t/m 16 augustus

Tijd: 10:00 tot 16:30.

De prijs voor een hele week is € 225,- per persoon. Wil je liever één of meerdere losse dagen komen, dan kost dat €50,- per dag. De gehele dag kunnen de kinderen limonade drinken. De lunch, een stukje fruit en wat lekkers zit bij de prijs inbegrepen.
Een zwemdiploma is verplicht.

Reserveer jouw vakantieweek via de roze button!

TIP: liever survivallen met overnachting? Misschien is het zomerkamp van Outdoorpark SEC wel iets voor jou!

Outdoorpark SEC Almere

Verlaatweg 2
1358 AJ Almere
Openingstijden 29 juli t/m 2 augustus; 12 t/m 16 augustus Prijs

€225,- per persoon voor vijf dagen

Per losse dag €50,- per persoon

Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Springkussenfestival XL

Springkussenfestival XL

Kom naar het grootste GRATIS springkussenfestival, met meer dan 40 attracties! Verspreid door het hele centrum van Almere Buiten zijn springkussens te vinden. Jump jij mee? Iedereen is welkom van 12.00-17.00 uur!

Lekker jumpen!