Fun bij KidsZoo

28 april 2016
De kinderen die wij kennen, vinden het allemaal geweldig: de binnenspeeltuin! Vraag je hun ouders naar hun mening dan hoor je ofwel 'fantastisch' ofwel 'verschrikkelijk. Een middenweg is er niet.
Rondrennende, blije, bezwete en stuiterende kinderen zijn een zekerheid wanneer je een bezoek brengt aan een binnenspeeltuin. Net zo'n zekerheid is, dat het een plek is waar kinderen heerlijk kunnen spelen, klimmen en klauteren. En dat doen ze inderdaad niet geluidloos.

Er zijn binnenspeeltuinen waar het voor de ouders ook heel fijn is. Bij KidsZoo bijvoorbeeld. Daar zit je als ouder heerlijk in de loungehoek op een loungebank, zitkussen of aan een van de steigerhouten tafels. Kun je een van de recente tijdschriften lezen, gebruik maken van de gratis WIFI of kijken naar Eredivisie Live. Met goed zicht op je kinderen, zodat je niet zelf hoeft te apenkooien om je kids in de gaten te houden! Zij vermaken zich namelijk heel goed zonder jou op de speeltoestellen van A-kwaliteit.

Ook prettig, de koffie is lekker. De appeltaart komt van de Olmenhorst (yummie!). En ja, je kunt er frietjes eten, maar ook verse salades en lekkere luxe broodjes. Oh, en je wordt geserveerd aan tafel, dus hoef je niet zelf met je dienblaadje vol hete koffie zenuwachtig tussen alle rennende kids door te lopen. Dat is ook erg fijn!

Natuurlijk gaat er bij KidsZoo ook wel eens iets mis. Gebeurt er een ongelukje op het toilet net tussen de 30-minuten checks in. Kan er een kind vallen. Wil iedereen vandaag appeltaart van de Olmenhorst en is er niet genoeg. Of is het te druk en kun je helaas niet naar binnen. Maar dat laatste is dan tegelijkertijd ook weer een goed ding: veiligheid staat voorop en bij teveel bezoekers kan die veiligheid niet gegarandeerd worden. 

Hoe dan ook, of je nu fan bent of niet: een bezoekje aan KidsZoo durven wij je wel aan te raden.

Veel plezier!

Check snel alle informatie over Kidszoo!