Tickets voor Groot Kerstcircus Den Haag met € 10,- korting

5 november 2018
Kerst-actie! Maar liefst met €10 korting naar Groot Kerstcircus Den Haag 2018/2019; geldig voor iedereen. Een echte kidsprooftip voor de kerstvakantie!
Met korting naar Groot Kerstcircus Den Haag
Het gaat kriebelen als die enorme tent op het Malieveld verschijnt. En nog mooier; we mogen heel veel korting (€10) aan onze Kidsprooflezers geven! En onze tip: wacht niet te lang, juist bij het circus is het zo fijn als je met kinderen een mooie plek vooraan hebt.

Boek nu met maar liefst €10 korting de best beschikbare plaatsen!

Dit is de kortingslink: http://www.kerstcircusdenhaag.nl/kidsproof/

De 20e editie
Extreme stunts vliegen je om de oren! Van 22 december 2018 tot en met 6 januari 2019 vindt Groot Kerstcircus Den Haag plaats op het Malieveld. De twintigste editie van het leukste familie circus wordt dit jaar groots aangepakt. Naast traditionele acts zijn er nu ook spectaculaire stunts en maffe clowns met een hoog showbizz gehalte. Ongelofelijke acrobatiek en hilarische comedy wisselt elkaar af met een touch of glamour en veren!
Lees hier over ons bezoek vorig jaar aan het Groot Kerstcircus Den Haag.

Praktisch: De kaartverkoop voor Groot Kerstcircus Den Haag is gestart. Boek snel tickets voor deze populaire familieshow. De beschikbaarheid is beperkt. Groot Kerstcircus Den Haag is slechts twee weken op het Malieveld te zien.Boek nu met maar liefst €10 korting de best beschikbare plaatsen voor Groot Kerstcircus Den Haag!

Op zoek naar andere leuke uitjes rondom Kerst? Bekijk al onze tips voor Kerstuitjes in en om Utrecht.

De actie is geldig voor iedereen, deel de actie dus gerust met je vrienden!