Familiefestival Kermis de Klop

21 februari 2019
Voor de derde keer wordt Fort aan de Klop tijdens Pinksteren omgetoverd tot een kleurrijk festivalterrein! Kermis aan de Klop heeft de sfeer van een oude dorpskermis. Dit is een leuk familiefestival voor gezinnen met kinderen van 2 tot 12 jaar. Er is een hele hoop te doen voor jong & oud in een ontspannen, Parade-achtige ambiance. Kom je ook langs?
Ken je het mooie Fort aan de Klop net buiten het centrum van Utrecht al? Het is er prachtig! Op 9 en 10 juni 2019 is het er groot feest met familiefestival Kermis de Klop! Een supertoffe belevenis voor alle kinderen tussen de 2 en 12 jaar oud, maar natuurlijk ook voor grote mensen. Een heerlijk uitje voor het hele gezin!

Overdag van alles te doen voor kinderen
In de historische loods zijn kinderworkshops en buiten kunnen kinderen zich uitleven in het timmerdorp. Circus Snor zorgt voor vertier met de kinderkaravaan vol spelletjes. Zo leuk! De allerkleinsten (tot 4 jaar) kunnen heerlijk spelen op de ‘Picnic’weide. Daarnaast zal het lachen, gieren, brullen worden in het komische micro-theater en is er een echte ouderwetse zweefmolen. Hoeveel rondjes maak jij?

Parade-achtige gezelligheid voor volwassenen
Fort aan de Klop wordt niet voor niets 'Het mooiste eiland op het vasteland' genoemd. Een bezoek aan het fort voelt een beetje als vakantie... en tijdens Kermis de Klop geldt dat in het kwadraat! Geniet van het festivalfood uit de rollende keukens, een drankje aan de buitenbar en de muziek van verschillende bands. Op en top genieten!Make-A-Wish®
Kermis de Klop wordt georganiseerd in samenwerking met Make-A-Wish® Nederland. Hiermee draagt Fort aan de Klop haar steentje bij aan het vervullen van de mooiste wensen van ernstig zieke kinderen. Zo wordt jouw plezier ook hún plezier. 

Praktisch
De toegang is gratis voor kinderen tot 4 jaar, en daarboven slechts €1,-. Het wordt waarschijnlijk druk, dus kom lekker met de fiets! Er is een gratis fietsenstalling ten westen van het fort.Kom dus lekker twee dagen lang genieten van een fantastisch aanbod aan activiteiten op dit familiefestival. Maar wees gewaarschuwd: er is zo veel, dat wordt nog moeilijk kiezen! Net als vorig jaar is er van alles te doen voor kinderen én volwassenen… Klik door naar de site van familiefestival Kermis de Klop voor meer informatie en het complete programma!

                     kermis de klop