Kidsproof.nl is vernieuwd!

5 oktober 2018
Yes! We mogen het nu eindelijk zeggen: welkom op onze vernieuwde site! We hebben met het Kidsproof-team hard gewerkt om een verbeterde site voor je te ontwikkelen! Met onze vernieuwde site willen we het voor jou nóg leuker maken om een bezoekje te brengen aan Kidsproof.nl en nóg makkelijker om de leukste tips te vinden!
Nieuwe site
Wat is er veranderd?
Een heleboel! We hebben de site in een nieuw jasje gestoken. We hebben nieuwe filters toegevoegd, onze categorieën en detailpagina’s anders ingedeeld én (zoals je ziet) de vormgeving van onze blogs vernieuwd. Kijk je via je mobiel? Daar zie je de grootste veranderingen. Natuurlijk hebben we de vrolijke groene en paarse kleuren gehouden, zodat onze site herkenbaar blijft voor jou!

Is de inhoud van de site ook veranderd?
De inhoud is hetzelfde gebleven. Onze kern bestaat nog steeds uit negen herkenbare thema’s: Uitagenda, Eropuit, Uit eten, Kinderfeestjes, Clubjes, Kinderwinkels, Opvoeding, DIY en Blogs. De tips en uitjes op de site veranderen natuurlijk wel dagelijks. Op Kidsproof.nl vind je namelijk een actueel én zo volledig mogelijk overzicht van de leukste Kidsproof-uitjes en adresjes in jouw regio!

Nieuwe filters

Handige filters en knoppen
Op de homepage hebben we een nieuw filter toegevoegd. Bij je bezoek aan Kidsproof.nl kun je hier direct invullen waar jij naar op zoek bent. Wel zo handig! De filteropties op de themapagina’s hebben ook een nieuw uiterlijk gekregen, zodat ze makkelijker in gebruik zijn. Bovendien kun je die leuke tips nu ook sneller delen met familie en vrienden, bijvoorbeeld via onze nieuwe Whatsappknop op de mobiele site!

Deel een tip via Whatsapp

Persoonlijk tintje
Achter elke Kidsproof-regio staan één of twee enthousiaste en gedreven vrouwen die met passie de leukste tips uit hun regio voor jou verzamelen. Om jou een inkijkje te geven in wie de vrouwen van Kidsproof.nl zijn, vind je in de nieuwe footer van de site een persoonlijke foto én een tekstje van één van de Kidsproof-collega’s.

We hopen dat je de vernieuwde Kidsproof.nl mooi en handig vindt! Mocht je onverhoopt een foutje tegenkomen of heb je een brandende vraag? Wij zijn bereikbaar via info@kidsproof.nl!