5x Met kids naar het theater

24 januari 2019
Je ogen uitkijken, giechelen, op het puntje van je stoel zitten... Dit zijn onze 5 favoriete familievoorstellingen door heel Nederland. Laat je verrassen in het theater!
Meermeisje (6+)
Holland Opera heeft weer een superleuke familievoorstelling! "Meermeisje", het prachtige sprookje over een jonge zeemeermin die haar stem en haar familie opgeeft voor een paar benen, uit liefde voor een jongen.
Waan je in sprookjesland >Hallo Familie
In de vrolijke voorstelling Hallo familie (8+) van Maas theater en dans zie je echte oma’s en kinderen met wonderlijke ouders, vreemde ooms en gekke tantes! Grappig, uitbundig én herkenbaar! Te zien in diverse theaters in het land.
Een echt familiefeest >Hamlet de familievøørstelling
Haastverkledingen, grappige knokpartijen en swingende songs…Theater Rotterdam heeft van de klassieker Hamlet een feestelijk familiespektakel (8+) gemaakt. Hilarisch én mooi! Check waar Hamlet bij jou in de buurt te zien is.
Lees meer over deze aanrader>2 Turven Hoog viert feest!
Festival 2 Turven Hoog bestaat 20 jaar en viert van 15-23 april feest. Op het extra lange festival voor kids van 0-6 jaar vind je heel veel mooie (nieuwe) voorstellingen en kunstinstallaties uit binnen- en buitenland.
Kom je ook spelen, ontdekken & kijken >Gewoon Held (8+)
Een energieke, kleurrijke voorstelling waarin vier superhelden de uitdagende missie aangaan om gewoon te zijn. Vliegend, springend en vallend. Gewoon held is een superavontuur vol herkenbare gedachten en gedragingen!
Check waar de de voorstelling te zien is >Veel plezier bij de voorstelling!