Kindertraktaties voor school

11 februari 2019
Leuke kindertraktaties bedenken om op school uit te delen op je verjaardag; dat kan voor ons als ouders soms best voor wat hoofdbrekers zorgen. Bekijk onze tips! Met deze traktatie-ideetjes heb je vast voldoende inspiratie voor leuke, originele en makkelijk te maken traktaties voor de volgende verjaardag van je kind(eren)!
Tips voor de leukste kindertraktaties op school!
De traktatie moet natuurlijk origineel zijn, niet al te ongezond en ook nog redelijk easy te maken. Om het alle papa’s en mama’s die met dit dilemma worstelen een beetje makkelijker te maken, hebben we in onze DIY-categorie heel veel originele traktaties verzameld.

Zelf heb ik laatst chocolade donuts omgetoverd tot kleine monstertjes. Deze traktatie was echt een daverend succes in de klas van mijn zoontje. Bijkomend voordeel; super makkelijk om te maken. Een andere aanrader voor chocoladeliefhebbers zijn lolly’s van Oreo’s. Een iets ingewikkelder werkje, maar nog prima te doen. En ook hier, succes gegarandeerd.

Kindertraktatie school

Is de school van jouw kids meer van de gezonde traktaties? Ook dan is er genoeg te verzinnen en hebben we leuke tips voor je. Wat vinden jullie van deze mandarijntjes bijvoorbeeld? Of deze dolfijntjes van banaan en druif. Leuke en gezonde schooltraktaties toch?

Kindertraktatie school

Ook leuk om in de zomer te trakteren zijn deze ijshoorntjes. Vul ze met fruit of met spekjes bijvoorbeeld. Mmhh, lekker. Is je kind in december jarig? Dan zijn deze vuurpijlen natuurlijk een echte ‘klapper’ als kindertraktatie.

Trakteren op school

Kortom, voor ieder seizoen en ieder type kind is wel een passende verjaardagstraktatie te verzinnen. Benieuwd naar meer traktatie-inspiratie? Bekijk al onze tips voor schooltraktaties!