Proefles bij FanWork

22 oktober 2018
Kidsproof vlogster Olivia volgde een proefles bij FanWork Musicalschool. Kijk mee naar haar verslag!
Proefles bij FanWorks
FanWork heeft als motto dat elk kind moet kunnen laten zien wie hij of zij is, en wat hij of zij kan. Kinderen krijgen in de musicallessen de kans om hun eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen, en daardoor ook zelfverzekerd te worden. De leerlingen leren dansen, acteren en zingen in een omgeving waar respect en waardering voor elkaar is. Zij worden daarbij begeleid door professionele docenten, die allen raakvlak hebben met het musicalvak, gedegen geschoold zijn, maar het vooral ook leuk vinden om zich te verplaatsen in de belevingswereld van kinderen en er genoegen uit halen hen te helpen hun doelen te behalen!

Een lesseizoen bestaat uit 2 delen; in de eerste weken wordt voornamelijk gewerkt aan groepsgevoel, zelfvertrouwen en samenwerken. Elke docent behandelt dan zijn eigen discipline, het programma wordt afgesloten met een presentatie voor de ouders. Het tweede deel van het seizoen wordt gewerkt aan een grote eindshow waarin verschillende groepen samen zullen optreden in een echt theater!

Olivia wilde wel eens een les bijwonen om te zien wat dat nou inhoudt, musicalles. Prima, zei ik, maar neem dan wel je camera mee, want dan willen wij meekijken! Daarop ging zij, gewapend met veel enthousiasme en een Ipod, naar Smile sports, de Haarlemse sportschool waar FanWork haar lessen geeft.

Kijk mee naar haar ervaring!FanWork heeft 8 locaties in Nederland. Op al deze locaties ben je van harte welkom om eens een (gratis) proefles mee te maken! Op de website van FanWork kun je je hiervoor aanmelden.