De liefste vaderdagknutsels

28 mei 2018
Op Vaderdag is het traditie om iets leuks te knutselen voor je vader. Misschien iets voor in de auto, voor op zijn werk, voor op zijn bureau? Het is het allerleukst als het niet te moeilijk te maken is! Kidsproof zette een paar leuke DIY ideeën voor je op een rijtje. Wat maak jij?
Wedden dat je vader apetrots is op een van deze leuke knutsels?

Parkeerschijf:

Leuk om te maken én je voorkomt ook nog eens dat papa verkeersboetes krijgt, 2 vliegen in 1 klap! ;-)
Blauw papier, stiften, een schaar en een splitpen is alles wat je nodig hebt. Maak je leuke tekeningetjes van jou en de rest van het gezin in de auto?


vaderdag knutselen diy


Lieve teksten:
Vul een potje met je vaders favoriete noten en plak op het potje een tekening met de tekst 'I'm nuts about you'!
Of maak een lief poppetje met héle lange armen dat zegt 'Ik hou zooooooooveel van jou'! Smelt! 

vaderdag knutselen diy

Strijkkralen:
Maak gezellige fruitige onderzetters én glas afdekkers zodat het drankje van papa geen kringen maakt op de tafel en er geen beestjes in zijn glas kunnen vliegen.
Maak er gelijk een aantal voor het hele gezin, dat vindt papa heus niet erg!

vaderdag knutselen diy

Voor de liefste
Mag je eindelijk eens een vies woord schrijven: op deze wc-rolhouder die alleen voor papa is schrijf je 'voor een scheet van een papa'!
Of koop een kant-en-klaar hartje van hout, beschilder het met schoolbordverf en schrijf er iets liefs op. Zeker weten dat hij daar blij mee is! 

vaderdag knutselen diy

Wil je op Vaderdag ook nog iets gezelligs doen met papa? Kijk dan op de Uitagenda wat er te doen is! En hij houdt ook vast wel van een lekker ontbijtje, krijgt hij dat ook nog? Maar vergeet het allerbelangrijkste op Vaderdag niet: een dikke knuffel.

Veel plezier!