• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Heerlijke plek in de zomer!Terug naar het overzicht

Ontdek deze zomer IJssalon en Kidsproof restaurant Ekkelenkamp in Ommen. Aanrader!
Aan de zuidkant van Ommen, net over de Vechtbrug vind je IJssalon en restaurant Ekkelenkamp. Ommen centrum ligt op een steenworp afstand, maar toch vind je Restaurant Ekkelenkamp midden in de prachtige bosrijke omgeving.


IJssalon

Op drukke zomerse dagen trekt heel Ommen en omgeving uit voor hun heerlijke soft- of schepijsjes. Niet zo gek want de ijsjes van ijssalon Ekkelenkamp zijn een van de lekkerste ijsjes uit de hele regio. Uniek is dat alle ijsjes in de ijssalon worden bereid naar eigen recept. De ijssalon is daarnaast één van de grootste ijssalons van heel Nederland.


Koffie, Lunch & Diner

Maar niet alleen voor de ijsjes kan je hier terecht. Op de mooie dagen is het op hun terras genieten van een goede kop koffie en hun vele huisgemaakte gebakjes. In de middag hebben ze uitgebreide lunchkaart en in hun sfeervolle restaurant kan je tegen de avond terecht met het gezin voor een diner.

Ze hebben een leuk speelhoekje voor de kids (swipe door de foto's) en een speciale kinderkaart. Menukaart(en) bekijken? Klik op de roze website button.

TIP! Om teleurstellig te voorkomen, is reserveren een aanrader! 

IJssalon Ekkelenkamp

Stationsweg 1
7731 AW Ommen
Openingstijden Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie in en om Zwolle

Zomervakantie in en om Zwolle

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje in de stad... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes hier