• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Eropuit tips met kids in regio Amersfoort
Eropuit

Eropuit tips met kids in regio Amersfoort

Leuke uitjes en toffe tips met kinderen in de zomer, zomervakantie of een dagje weg! Alle leuke Eropuit-tips voor kinderen in regio Amersfoort, Ermelo, Putten, Ede-Wageningen en Veenendaal zoals musea, theatervoorstellingen, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, bioscopen, zwembaden, wandellocaties, festival en nóg veel meer!


Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 462 resultaten
Pagina: 1234567

Volg Kidsproof Amersfoort

Meld je aan voor de nieuwsbrief

totaal 462 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Amersfoort!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Amersfoort en Gelderse Vallei? Er zijn in de regio Amersfoort véél leuke dingen om te doen en ontdekken voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen met kindvriendelijke routes. Zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een jumphal, een escaperoom, kastelen, ijsbanen, een leuk museum voor kinderen, samen naar een kinderfilm of familiefilm, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent én voor in de schoolvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Amersfoort en Gelderse Vallei

Op Kidsproof Amersfoort vind je alle hotspots en leuke kinderactiviteiten voor de schoolvakantie in (de omgeving van) Amersfoort, Soest, Leusden, Nijkerk, Barneveld, Putten, Ermelo en Ede-Wageningen! Hier vind je alles wat nieuw is in de regio, onze favorietenlijstjes en handige cityguides.

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips en de leukste hotspots om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Amersfoort te beleven.