Ridders en JonkvrouwentochtTerug naar het overzicht

zaterdag 2 november
Speciaal voor Ridders en Jonkvrouwen: doe mee aan deze tocht door Vaassen.
Stoere jongens en meiden opgelet: je kunt nu de ridder en jonkvrouwe tocht lopen in Vaassen. Je kunt meedoeen aan de tocht op dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. In de Zomer- en Herfstvakantie zelfs tot 17.00 uur.

Het startpunt is bij TOP1TOYS/ Bruna van de Kamp aan de Dorpsstraat 59 te Vaassen. Hier krijg je een boekje met de route-beschrijving en een plattegrond. Tevens krijg je een munt mee voor een drankje die je kunt inleveren bij Restaurant Bij Maarten in het Koetshuis. Wanneer Restaurant Bij Maarten in het Koetshuis gesloten is krijg je tegen inlevering van deze munt een drankje bij Kasteel de Cannenburch.

Extra leuk: bij TOP1TOYS krijgen de kinderen een echte ridderoutfit aangemeten! Voor het lenen van de ridderoutfit wordt wel een borg gevraagd maar die krijg je natuurlijk weer terug. Als je de ridderoutfit na afloop weer hebt ingeleverd krijg je een munt voor een heerlijk ijsje bij IJssalon Rozeboom.

Voor meer informatie klik je op de roze button.

Op zoek naar een vaste activiteit voor je kind(eren)? Kijk eens tussen de clubjes voor kids!

Ondernemersvereniging Vaassen


Vaassen
Prijs €5 per kind Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

12x zomerse tips op de Veluwe

12x zomerse tips op de Veluwe

De Veluwe heeft zoveel toffe uitjes voor gezinnen deze zomer. Geniet van de prachtige natuur, bezoek een tof museum of laat de kids lekker uitrazen bij een van de leuke speelplekken.

Ontdek alle Veluwe tips